+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

112-40 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Software Architecture

За групата

Добре дошли в Software Architecture потребителската група на DEV.BG. В групата провеждаме по едно събитие месечно. Темите не са за начинаещи и за да ви е полезна всяка лекция трябва да имате поне малко опит в сферата на Software Architecture.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

9+ Организирани събития
687+ Абонирани за Software Architecture бюлетина

Бъди част от Software Architecture общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Software Architecture групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Scalefocus предоставя гъвкави софтуерни решения и услуги с цел да подпомага клиентите си да растат, да иновират и да посрещат бизнес и технологичните предизвикателства. С над 500 успешно завършени проекта за повече от 300 клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, компанията се утвърждава като доверен технологичен партньор на редица Fortune 500 компании и лидери в различни индустриални вертикали – здравеопазване, финанси, застраховане, енергетика, информационни технологии и други.

KPMG IT Service OOD започва историята си като стартъп в България през 2015 година с екип от 15 професионалиста в областта на облачните технологии. Днес в компанията работят над 400 ИТ професионалисти, в 17 екипа, с мисията да дигитализират бизнеса на глобалната мрежа от 154 KPMG компании и техните клиенти по света.

AIOPSGROUP е технологична компания, предлагаща решения в сферата на e-commerce. Работим със световноизвестни международни брандове като IKEA, Rossignol, Globetrotter. Екипите ни изграждат взаимоотношения на доверие и прозрачност с нашите клиенти, които ни дават възможност за дългосрочни проекти с интересни технологии, както и свободата да предлагаме нови модерни подходи и решения.

Предстоящо събитие от
Software Architecture: Navigating the Complexity of Microservices in Microsoft Azure
Радослав Гатев
17.10
Научи повече >