+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

75+27 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

За компанията

DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви. Искаме да сме най-доброто място, на което IT професионалистите намират следващата си работа.

В Job Board-a ни ежедневно се публикуват множество IT обяви за работа, като свободните позиции са подредени в 46 технологични категории. Щастливи сме да работим с над 1400 компании, всяка от които разполага с подробен работодателски профил в платформата. Дейности, начин на работа, проекти и технологии са само част от информацията, която търсещите работа могат да открият.

Публикуваме само и единствено IT обяви, защото работим с професионалистите от сектора повече от 7 години и създадохме сайт за обяви, адресирайки специално техните нужди.

DEV.BG е един от основните организатори на tech събития в България. Всяка година провеждаме над 160 специализирани събития, които дават възможност на IT експерти от различни технологични сфери да обменят знания и опит. Организираме и едно от най-мащабните събития в сектора – ежегодната конференция DEV.BG All In One.

А специалната ни секция Digest е посветена на вдъхновяващите истории от IT сектора. Публикуваме новини и интервюта, провеждаме анализи и проучвания сред технологичната общност и споделяме актуалните тенденции в индустрията.

Основана през 2016 г. в София, DEV.BG започва своя път като IT общност и се превръща във водещ tech Job Board, предоставяйки отлична платформа за IT специалисти за намиране на работа, споделяне на идеи и опит. Повече от 30 000 експерти или половината от цялата технологична общност в България (60 000 професионалисти) са членове на мрежата на DEV.BG.