+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

60 - 61 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Cyber Security

За групата

Добре дошли в Cyber Security потребителската група на DEV.BG. В нея провеждаме по едно събитие всеки месец. Темите, които обсъждаме в групата са насочени в сферата на киберсигурността и са за напреднали.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

2+ Организирани събития
208+ Абонирани за Cyber Security бюлетина

Бъди част от Cyber Security общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Cyber Security групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Atos е глобален лидер в дигиталната трансформация с над 107 000 служители и годишен приход от над 11 млрд. евро. Световният №1 в областта на киберсигурността и облачните услуги, предоставя персонализирани решения за всички индустрии в 71 държави. Atos е пионер в услугите и продуктите за декарбонизация, чиято цел е да помогне за проектирането на бъдеще в IT пространството и да даде възможност на своите клиенти и служители по целия свят да живеят, работят и да се развиват устойчиво, в безопасна и сигурна дигитална среда.

KPMG IT Service OOD започва историята си като стартъп в България през 2015 година с екип от 15 професионалиста в областта на облачните технологии. Днес в компанията работят над 400 ИТ професионалисти, в 17 екипа, с мисията да дигитализират бизнеса на глобалната мрежа от 154 KPMG компании и техните клиенти по света.

KBC Global Services България е част от групата на белгийската банково-застрахователна компания KBC и тяхната мисия е да предоставя ИТ и споделени услуги и да работи по различни проекти за банковите и застрахователните дружества в групата. Имат два центъра, които работят в България - Център за споделени услуги (SSC), открит през 2019 г., и Център за дигитални технологии (DDC), открит през 2021 г. В двата центъра работят над 900 специалисти/таланти в областта на софтуерната разработка, QA и тестването на приложения, застраховането, борбата с прането на пари, киберсигурността, риска, човешките ресурси, управлението на проекти и процеси и много други.

Предстоящо събитие от
Cyber Security: Stealing the Network, Vulnerability Management and Pentesting
Красимир Коцев
08.02
Научи повече >