+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

97+22 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Cyber Security

За групата

Добре дошли в Cyber Security потребителската група на DEV.BG. В нея провеждаме по едно събитие всеки месец. Темите, които обсъждаме в групата са насочени в сферата на киберсигурността и са за напреднали.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

17+ Организирани събития
565+ Абонирани за Cyber Security бюлетина

Бъди част от Cyber Security общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Cyber Security групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност
Нашите

Партньори

Евиден в България е част от глобалния бранд Евиден - технологична компания от ново поколение, водеща в ИТ областта, със силно портфолио от патентовани технологии. Евиден държи световните лидерски позиции в областта на информационните технологии, киберсигурността, изкуствения интелект, облачните платформи. Компанията предоставя висококачествена експертиза за всички индустрии в над 47 държави, и е с годишен оборот от около 5 милиарда евро. Евиден е абсолютен лидер в областта на Киберсигурността с повече от 6500 специалисти, много собствени продукти, покриващ с решенията си сигурността на над 300 милиона жители на планетата. Основните сфери на дейност в тази област са индустриална и IoT сигурност, киберсигурност на работното място, защита на данните, защита на сигурността в облака, решения за цифрова идентичност. Тези услуги се осъществяват чрез 16 оперативни центъра за сигурност, като единият (най-новият), е в София, България.