+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

70-34 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

СуперХостинг.БГ – надежден партньор на българската IT общност над 18 години

Текстът е предоставен от SuperHosting.BG

През последните години българският технологичен сектор се развива изключително динамично с множество големи и успешни в международен план софтуерни компании, но също и с увеличаващ се брой средни, малки и микро фирми, независими онлайн търговци, бързорастяща стартъп екосистема и фрийланс общност. Компании от редица други сектори на икономиката също постепенно се превръщат в технологични фирми, наемайки IT специалисти и приоритизирайки дейностите по дигитализацията си.

В тези условия СуперХостинг.БГ се позиционира като дългосрочен партньор на местната технологична общност и технологичните предприемачи – както подкрепяйки множество събития и инициативи в тази област, така и чрез много от своите услуги, създадени да улеснят работата на собствениците на уебсайтове. Компанията си е поставила за цел да насърчава иновациите и растежа в сектора и днес играе ключова роля в развитието и успеха на множество технологични начинания в страната.

Дългогодишен партньор на DEV.BG

СуперХостинг.БГ подкрепя развитието на най-голямата българска общност от IT специалисти почти от нейното създаване и днес продължава да е неин ключов партньор. Освен хостинг партньор на общността, компанията подкрепя редица нейни събития и участва в развивания от нея Job Board за IT специалисти.

Подкрепа за стартъп екосистемата

СуперХостинг.БГ подпомага българската общност от стартиращи предприемачи още от нейния ранен и в известен смисъл романтичен период, в който млади хора се събираха в университети и кафета, за да обсъждат как в страната ни да се появи истинска стартъп екосистема. От тогава хостинг компанията е подкрепила някои от най-знаковите организации, събития, състезания за начинаещи предприемачи и преакселераторски програми в тази сфера. За да се наложи през годините като доверен партньор на българската стартъп общност, подпомогнал нейното зараждане, развитие и съзряване.

В добавка СуперХостинг.БГ е предоставил технологична подкрепа на множество стартиращи фирми, осигурявайки им надеждни и мащабируеми хостинг решения, което позволява на младите компании да се съсредоточат върху основната си дейност, без да се притесняват за времето за работа и производителността на уебсайтовете си. Това е от важно значение в сектор, в който стабилността и скоростта могат да определят успеха или неуспеха на един нов дигитален бизнес.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …
С мисъл за малките онлайн бизнеси

Важна част от мисията на СуперХостинг.БГ е да направи качествените хостинг услуги достъпни за всеки български бизнес, без значение колко голям е той. Компанията влага много усилия в предоставянето на надеждни услуги за малкия и микро бизнес, а много от клиентите ѝ са започнали като фирма с един единствен човек (нейния собственик), развивайки се през годините до стабилни онлайн бизнеси, създаващи работни места.

За да подкрепи малкия български бизнес, СуперХостинг.БГ предлага цялостни решения, в които домейните и качественият хостинг са само част от пакета. Той включва също решения за сигурност, WordPress поддръжка, консултации, инструменти за по-лесно създаване на сайтове и онлайн магазини, както и за тяхното по-добро управление. Целта е всеки малък предприемач, дори и да няма сериозни технически познания, да може да развие своя бизнес в дигиталното пространство. И, разбира се – да направи това на достъпна цена.

В добавка компанията инвестира много в сигурността на хостваните при нея сайтове, защитавайки ги от най-популярните и актуални заплахи в мрежата (DDoS, brute force и др.). Нейните системи за сигурност отбиват атаките към сайтовете на клиентите, без те дори да разберат за това. Важно е също, че услугите на най-голямата хостинг компания у нас са скалируеми и проектирани да растат заедно със самите клиенти, гарантирайки, че когато бизнесите се разширяват, тяхната цифрова инфраструктура ще се развива заедно с тях. Компанията се гордее и с висококачественото си обслужване и техническа поддръжка, която е на разположение 24/7.

Explore more

Виж
.NET Core обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
AWS обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Splunk обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Kibana обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Образователни инициативи

В толкова динамичен сектор, като този на уеб технологиите, обучението е от ключово значение и екипът на СуперХостинг.БГ инвестира много време и средства в тази област. През годините компанията активно участва и спонсорира различни образователни инициативи и технологични работилници, покриващи теми от програмиране и уеб дизайн, до облачни услуги и практики за сигурност. Освен това, хостинг компанията създава и разнообразно собствено съдържание, включително видео интервюта със специалисти от бранша (SuperTalks), блог статии, уебинари и работилници, които помагат на нови предприемачи да научат повече за уеб разработката, SEO оптимизацията, сигурността, уеб предприемачеството и други интересни теми.

Подкрепа на технологични и дигитални събития

През годините СуперХостинг.БГ участва като гост и партньор на някои от най-значимите технологични събития в България – от местни срещи на WordPress общността и хакатони, до големи конференции и форуми. Сред тях са събития като .NETworking Conference, DEV.BG All in One и още конференции в подкрепа на дигитална общност и бизнес развитието в цяла България.