Потребителска група на IT Team Leads


с подкрепата на:

Бъди част от IT Team Leads обществото в България.

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други IT Team Lead специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните IT Team Lead тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от IT Team Lead сферата.

No Trust, No Team

>>> Ако няма доверие, няма и екип.
>>> Много хора смятат, че разбират що е то доверието в екип и последствията от него. Но доверието е доста обширно понятие и всички го разбираме по различен начин.
>>> Ивана ще сподели елементи и перспективи от нейните наблюдения и работа с многобройни екипи в различни държави.
>>>Те могат да помогнат на всеки от нас, в ролята на формален или неформален лидер, да изгражда успешни екипи.

>>> Q&A част;
>>> Networking част.

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:


Онтотекст е Българска компания, която разработва продукти и решения на базата на семантични технологии. Това включва набор от NoSQL бази данни, алгоритми за анализ на текст и машинно обучение, API и инструменти, които се използват за изграждане на технологични решения в организации, които боравят с големи обеми документи и разнородни бази данни.

Клиенти на Онтотекст са агенции за пазарна и инвестиционна информация (S&P, Euromoney), Медии (BBC, TV2 Denmark), Издателства (Financial Times, Oxford University Press, Elsevier, Springer Nature, Wiley), Публичен сектор (UK Parliament, Kadaster.NL), Банки (JP Morgan Chase), Здравеопазване и Фармацевтика (AstraZeneca), Архиви и музеи (Getty Trust, The National Gallery of Art), Телекомуникации (Korea Telecom).


Uber разработва най-голямата в света логистична платформа, която дава възможност хора, храна, товари и пратки да стигнат от точка А до точка Б. Услугите се предоставят в повече от 600 града в 78 държави. Компанията има една от най-добре развитите технологии за автономни автомобили и е исторически най-бързо растящата организация в света.

Основана през 2008 в Сан Франциско, Калифорния, Smule е компания, специализирана в разработването на социални мобилни приложения за iOS, Android и Web, чиято цел е да върне музиката там, където са нейните корени – като средство за общуване между хората. Smule в цифри представлява повече от 50 милиона активни потребители, които прекарват по 40 милиона минути всеки месец да творят, споделят любовта си към музиката и да участват в различни колаборации, а резултатът е повече от 20 милиона песни създавани всеки ден.

След няколко месеца присъствие на българския пазар, компанията увеличава екипа си в София с повече от 60 служители, всеки от които допринася със своите професионални и личностни качества за успешното развитие на Smule.

Така благодарение на платформата и изграденото около нея общество, превръщаме отново музиката в универсален език, чрез който всеки може да изрази себе си и да докосне човека насреща.

Share This