Потребителска група на IT Team Leads


с подкрепата на:

Бъди част от IT Team Leads обществото в България.

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други IT Team Lead специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните IT Team Lead тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от IT Team Lead сферата.

Следващо събитие:

To Lead Others, Learn To Lead Yourself First

Oчаквайте скоро програмата!

 

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:

Онтотекст е Българска компания, която разработва продукти и решения на базата на семантични технологии. Това включва набор от NoSQL бази данни, алгоритми за анализ на текст и машинно обучение, API и инструменти, които се използват за изграждане на технологични решения в организации, които боравят с големи обеми документи и разнородни бази данни.

Клиенти на Онтотекст са агенции за пазарна и инвестиционна информация (S&P, Euromoney), Медии (BBC, TV2 Denmark), Издателства (Financial Times, Oxford University Press, Elsevier, Springer Nature, Wiley), Публичен сектор (UK Parliament, Kadaster.NL), Банки (JP Morgan Chase), Здравеопазване и Фармацевтика (AstraZeneca), Архиви и музеи (Getty Trust, The National Gallery of Art), Телекомуникации (Korea Telecom).

Пропи е глобален имотен пазар със децентрализиран регистър, разработен на блокчейн технология. Нашата цел е да разрешим много от проблемите пред международните имотни сделки като създадем иновативен, единнен имотен пазар и система за трансфер на активи. Пропи позволява на купувачи, продавачи, брокери, нотариуси и имотни агенции да кооперират чрез усвояването на набор от умни договри, които правят възможни международните имотни транзакции от начален интерес до трансфер на собственост. Ние предоставяме мрежа, която позволява на тези участници да се свържат един с друг и да реализират имотни сделки онлайн.

UBER е е компания, разработваща най-голямата в света логистична платформа, свързваща хора нуждаещи се от логистични услуги (транспорт на хора, товари, пратки и храна) с хора и компании, предоставящи такива услуги, в повече от 600 града от 78 държави. Компанията има една от най-добре развитите технологии за автономни автомобили и е исторически най-бързо растящата организация в света. В какво вярваме: Building Something Big Together – осъществяване на идеи които правят транспорта лесен и достъпен, навсякъде и по-всяко време. Ние правим неща, които не са били правени преди и окуражаваме поемането на рискове и смелите идеи. Ние искаме да подобрим градовете, да направим пътищата по-безопасни и да дадем възможности на милиони хора по целия свят.

Share This