+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

73+56 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Questers с първа награда в конкурса „Employer Branding Awards 2024“ в категория “Flexible Workplace”

*Текстът е предоставен от Questers

На официалната церемония, проведена на 16 февруари в София, Questers зае първо място в категория “Flexible Workplace” в конкурса за постижения в областта на работодателската марка – „Employer Branding Awards 2024“, организиран от B2B Media. Престижната награда е резултат от стратегическия подход на компанията за поддържане на високи нива на удовлетвореност на своите служители, което от своя страна води до голям дял успешни дългогодишни партньорства с клиенти.

Приза в категорията „Flexible Workplace“ отличава Questers като отговорен работодател, който поставя хората в центъра на своята дейност. Компанията предлага гъвкавост по отношение на работното време, както и възможности за хибридна или дистанционна работа. За 2023 г. 31% от служителите са избрали изцяло дистанционната работа, докато останалите 69% се наслаждават на предимствата на хибридния работен модел. Eкипът се възползва от мотивиращо възнаграждение и гъвкав социален пакет, целящ да ангажира служителите чрез предоставяне на качествени здравни услуги, спортни карти, ваучери за храна, гориво и др.

Също така, компанията предоставя 25 дни платен годишен отпуск, онлайн консултации с психолог, организира множество празненства, тийм билдинг събития и спортни активности, които допринасят за изграждането на мотивираща работна среда. Всичко това е насочено към поддържане на баланса между професионалния и личния живот, разгръщане на пълния потенциал на служителите и стимулиране на техния ентусиазъм.

Годишните награди на B2B Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на техния работодателски бранд. Оценката на журито е базирана на иновациите в управлението на талантите, успешни стратегии в HR и цялостната политика на компаниите, превръщаща ги в предпочитан работодател.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Последвайте страниците на Questers в социалните мрежи, за да следите всичко най-актуално или разгледайте отворени позиции тук.

Website: https://www.questers.com/

Facebook: https://www.facebook.com/questersgroup

Instagram: https://www.instagram.com/questers.bulgaria/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/questers/

Х: https://twitter.com/questersgroup