+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

96-7 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Questers: 2023 – година на растеж, промяна и постижения

*Текстът е предоставен от Questers

2024 година е вече тук и със сигурност вещае вълнуващи промени на тexнoлoгичнaтa cцeнa в България. Но c ĸaĸвo Questers ще запомни изминалите 365 дни? Нека се върнем назад и разгледаме някои от най-важните за компанията моменти.

Растеж и развитие

За Questers, 2023 се открои като година на растеж и развитие. Компанията посрещна 96 нови членове с богат професионален опит, достигайки общо 312 души. Те заемат роли в 22 специализирани екипа, като имат възможност да работят по вълнуващи проекти и успешно да развиват своите професионални умения. Сред клиентите и партньорите на Questers са компании като News UK, Funding Circle, Cargill и др.

Престижни отличия

Годината започна запомнящо се, тъй като през март компанията получи престижната награда от “Годишните награди за отговорен бизнес“ на Българския Форум на Бизнес Лидерите (БФБЛ) и получи признание сред общо 12 кандидатури в категорията „Най-добра социална политика на малко или средно предприятие“ за своята благотворителна програма.

Няколко месеца по-късно, през юли, Questers спечели първа награда в авторитетния конкурс „Employer of Choice“ в категория „Придобивки в компанията – гласуване на служителите“ за изграждането на благоприятна и стимулираща фирмена култура и позитивна работна среда, в която хората могат да растат, да се развиват и да се усъвършенстват заедно.

Празнични моменти

Технологичният парк Questers отпразнува 16-ата си годишнина с вдъхновяващо парти на страхотната тераса, с която разполага офисът на компанията, изказвайки благодарност към екипа и клиентите за съвместните години сътрудничество.

С музиката на „Керана и космонавтите“, танци до сутринта и свежи напитки и храна, компанията отбеляза началото на коледния сезон. На грандиозно парти в „The Steps“ присъстваха партньори, колеги и приятели, с които компанията е работила през годините.

Стратегическа промяна

През есента на 2023 година мултинационалната компания за стратегически промени и технологии Nortal придоби Questers от TPXimpact. Questers ще слее с pwrteams, дъщерно дружество на Nortal, което, сходно на Questers, е фокусирано върху изграждането на трансгранични IT и инженерни екипи за клиенти от целия свят.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
Социална отговорност

През 2023 година Questers затвърди своята ангажираност като социално отговорна компания. Благодарение на постоянния принос на членовете на екипа, компанията събра средства на стойност 46 471 лв. От тях насочи 33 760 лв. към образователни инициативи, като половината от сумата бе дарена от служителите и след това удвоена от Questers.

В допълнение, с останалите 12 711 лв. бяха подпомогнати други значими социални и зелени каузи и инициативи.

Споделяне на знания

През 2023 година Questers организира 3 отворени технически семинара в София, предоставяйки своеобразна сцена за насърчаване на добри практики, работа в партньорство, обмен на знания и решаване на практически казуси и задачи. Четирима от служителите на компанията взеха участие като лектори в общо 5 конференции и семинари, допринасяйки за развитието на технологичната общност в България.

Спортен дух

Също така, през 2023 година 43 членове на екипа, споделящи обща страст към спорта и здравословния начин на живот, се включиха в 4 спортни състезания, сред които The Big Tech Run, Legion Run и Wizz Air Marathon.

Това са само част от акцентите за 2023 година. Вижте повече във видеото:

Последвайте страниците на Questers в социалните мрежи, за да следите всичко най-актуално или разгледайте отворени позиции тук.

Website: https://www.questers.com/

Facebook: https://www.facebook.com/questersgroup

Instagram: https://www.instagram.com/questers.bulgaria/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/questers/

Х: https://twitter.com/questersgroup