+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

115+50 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

.NET

За групата

Добре дошли в .NET потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно .NET събтитие. Лекциите са на тематики за напреднали и трябва да имате опит в програмирането на .NET за да са ви полезни.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

75+ Организирани събития
2483+ Абонирани за .NET бюлетина

Бъди част от .NET общността

Абонирай се за месечния бюлетин на .NET групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Аксидиа е технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни ИТ решения, както за малкия и среден бизнес, така и за големи корпорации в световен мащаб. Основана през 2012 от четирима партньори, компанията се разраства до екип от над 150 души, с помощта на които печели титлата „Най-добър работодател“ в световните Stevie Awards for Great Employers през 2018. В Аксидиа разработваме приложения, свързващи бизнеси и крайни потребители, проектираме full-stack решения и консултираме клиенти, изправени пред технологични предизвикателства. Експерти сме в различни направления – от Web & Mobile, през Business Intelligence, Cloud & IoT, до QA Testing. Не спираме да подобряваме уменията си – всякакви инициативи за постоянно учене, вътрешни семинари и технологични събития всъщност ни вдъхновиха да стартираме собствен Innovation Development Center, с който осъществяваме най-смелите си идеи и развиваме Machine Learning, AR/VR и Artificial Intelligence познанията си.

Cobuilder е международен бизнес с повече от 140 служители, разпределени в централата в Осло, Норвегия и дъщерни дружества в България, Великобритания и Франция. Ние предлагаме „Платформа като услуга“ (PaaS) в съответствие с най-новите тенденции и нужди на пазара, която помага на участниците в строителната идустрия да използват потенциала на продуктовите данни. През последните 7 години нашите софтуерни инженери в България отговарят за разработването, подобряването и поддържането на основните продукти на Cobuilder, насочени към задоволяване на специфичните нужди за управление на данни в строителството.

Предстоящо събитие от
.NET: Real world functional programming with F# and Giraffe
Георги Георгиев
13.06
Научи повече >