Потребителска група на .NET


с подкрепата на:

Бъди част от .NET обществото в България.

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други .NET специалисти и обменяйте опит, знания и идеи
;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии
;

Научи

за последните .NET тенденции
;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора
;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите
;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)
;

Общност

от хора като теб.
;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от .NET сферата.

Анализ на нововъведенията в C# 9

C# 9.0 е вече тук и той носи със себеси множество нововъведения, които съществено могат да изменят подхода към програмирането с този език. Презентацията има за цел да:
>>> Разгледа в дълбочина някои от по-ключовите нови функционалности и да даде гледната точка и анализ на лектора, който използва езика професионално вече 16 години от неговата първа версия.
>>> Ще си поговорим за ключови тенденции като функционално програмиране и как C# 9.0 прави езика още по-подходящ за този стил на писане
>>> Ще разгледаме част от „магиите“, които компилатора прави на ниско ниво (IL)
>>> Дискусия за цялостната посока на езика, минало, настояще, бъдеще и неговото взаимодействие с .NET
>>> Лекцията е подходяща за професионалисти от средно ниво до напреднали, както и всички C# ентусиасти

>>> Q&A част.

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:

Аксидиа е технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни ИТ решения, както за малкия и среден бизнес, така и за големи корпорации в световен мащаб. Основана през 2012 от четирима партньори, компанията се разраства до екип от над 150 души, с помощта на които печели титлата „Най-добър работодател“ в световните Stevie Awards for Great Employers през 2018. В Аксидиа разработваме приложения, свързващи бизнеси и крайни потребители, проектираме full-stack решения и консултираме клиенти, изправени пред технологични предизвикателства. Експерти сме в различни направления – от Web & Mobile, през Business Intelligence, Cloud & IoT, до QA Testing. Не спираме да подобряваме уменията си – всякакви инициативи за постоянно учене, вътрешни семинари и технологични събития всъщност ни вдъхновиха да стартираме собствен Innovation Development Center, с който осъществяваме най-смелите си идеи и развиваме Machine Learning, AR/VR и Artificial Intelligence познанията си.


Astea Solutions разработва иновативни софтуерни продукти, като намира точните решения сред многообразието от технологии. До момента това включва работата с .NET, Angular, React, React Native, Rails, Node.js, GraphQL. Компанията обединява специалисти от всички области на софтуерното инженерство. Благодарение на тези здрави основи, Astea се налага като надежден технологичен партньор за своите клиенти от САЩ, опериращи в разнообразни сектори – от финансови услуги до здравеопазване и образование.

Започнахме преди 50 години като инженерна компания за бизнес иновации в Швейцария. Днес работим в глобален мащаб с фокус реализиране на иновационни технологични решения, които носят конкурентно предимство на нашите клиенти.

Share This