Потребителска група DevOps


с подкрепата на:

Бъди част от DevOps обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на клуба

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други DevOps специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните DevOps тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от DevOps сферата.

SysAdmin vs. DevOps – the battle

DevOps mean different things for different companies. In one company, the person that will do the job will be called SysAdmin and in another a DevOps Eng.
>>> With this talk, Marian will try to compare how both SysAdmins and DevOps people approach different automation tasks.
>>> Discussed software will include, automating software installation/upgrade/deployment, monitoring of services, setting up HA services and similar.
>>> Also he will will try to compare the skill set for both positions.

>>> Q&A part;
>>> Networking part.

Развитието на общността се подкрепя от:

VMware, глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност, присъства на българския пазар вече 11 години. За този период VMware увеличава екипа си в България близо четири пъти, превръщайки се в един от най-големите инвеститори в ИТ индустрията в региона.

Офисът в София е основен хъб за разработки и иновации на компанията в регион ЕMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и е сред топ три ключови стратегически развойни центрове за VMware в световен мащаб. Организацията планира да  удвои кацитета си до 1500 души  в следващите няколко години.

SBTech е продуктова технологична компания, водещ доставчик на продукт за онлайн спортни залагания в света. Основана през 2017, фирмата предлагай най-награждавите B2B решения за спортни залагания на регулирани пазари.
С повече от 1 200 служители на три континента, компанията вярва в наемането на най-добрите като им дава възможност да се развиват и да станат още по-добри.
Комбинирайки предприемаческия дух с амбицията на глобална организация, SBTech предлага изключителни възможности за хората, които проявяват инициатива, отговорност и воля за победа.

Първия офис в България е отворен Пловдив, където в момента SBTech има 350 служители и основен работодател на IT пазара. Компанията има още 550 служители в София, където е основният център по развойна дейност. През 2017 оперира и в Киев, където има 200 човека.
Богатият технологичен стак на SBTech включва редица технологии като например .NET/C#, .NET Core, ReactJS, NodeJS, Java, Apache Flink, Hadoop, Kubernetes и Docker.

Ако търсите динамична фирма, работа с професионалисти по интересни проекти, заповядайте на щанда им, за да ви разкажат повече за продукта и проектите!

SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги.

Вече повече от две десетилетия ние сме в партньорство със стартиращи и големи компании, работим за техния растеж, подобряваме иновациите им и спомагаме за оперативната им ефективност.

За да постигнем това, ние създадохме екип от 8000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата.

Нашият стремеж е да изграждаме близки отношения на сътрудничество с клиентите си, така че услугите, които предоставяме, да надхвърлят първоначалните им очаквания.

Опитът ни се простира от Cloud, Security и UX дизайн до Big Analytics и Internet of Things, като включва пазари в сферата на здравеопазването, търговията, медиите и финансовите технологии. Имаме офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа

Share This