+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

87+39 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

DevOps

За групата

Добре дошли в DevOps потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме безплатни събития с цел подобряване на уменията ни в DevOps сферата. Сега събитията са online поради пандемичната обстановка. Всяко събитие е безплатно, но е със задължителна предварителна регистрация. Темите на събитията са за напреднали и не са подходящи за начинаещи.

Как да стана член на DevOps потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

52+ Организирани събития
1866+ Абонирани за DevOps бюлетина

Бъди част от DevOps общността

Абонирай се за месечния бюлетин на DevOps групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

DraftKings (NASDAQ: DKNG) е глобална, много-вертикална компания, предлагаща множество продукти, с фокус върху несравнимо потребителско изживяване. Основана през 2012 г., DraftKings е иновативна компания за спортни технологии и развлечения, с насока към анализ и наука за данни. DraftKings е единственият базиран в САЩ вертикално интегриран оператор за спортни залагания с основни продукти в сферата на Daily Fantasy Sports (DFS), Sportsbook (Mobile and Retail), iGaming/Casino, NFT Marketplace и Media.

SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги. Вече повече от две десетилетия ние сме в партньорство със стартиращи и големи компании, работим за техния растеж, подобряваме иновациите им и спомагаме за оперативната им ефективност. За да постигнем това, ние създадохме екип от 8000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата. Нашият стремеж е да изграждаме близки отношения на сътрудничество с клиентите си, така че услугите, които предоставяме, да надхвърлят първоначалните им очаквания. Опитът ни се простира от Cloud, Security и UX дизайн до Big Analytics и Internet of Things, като включва пазари в сферата на здравеопазването, търговията, медиите и финансовите технологии. Имаме офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа

VMware e глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и решения за бизнес мобилност. Компанията ускорява дигиталната трансформация на своите клиенти, като им помага да реализират повече възможности за своя бизнес чрез нови технологии. За 13 години VMware Bulgaria се превръща в основен хъб за разработки и иновации на компанията в Европа, Близкия Изток и Африка и топ три ключов стратегически развоен център за VMware в световен мащаб.

Предстоящо събитие от
DevOps Maturity
Ивайло Бахчеванов
Campus X Event Center
05.12
Научи повече >