Потребителска група DevOps


с подкрепата на:

Бъди част от DevOps обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на клуба

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други DevOps специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните DevOps тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от DevOps сферата.

How Kubernetes manages infra for VM projects

>>> Operating Kubernetes to scale 100+ datacenters for development;
>>> VMware’s converged Kubernetes and virtualization approach;
>>> Explore how professional services are delivering managed services to cloud providers through Tanzu/Kubernetes grid;
>>> Demo how we built custom services for modern cloud workloads.
With the power of vSphere and Kubernetes, as cloud providers, we can bring the ultimate user experience to development team;
>>> Manage Kubernetes cluster from Kubernetes;
>>> Manage virtual infrastructure from Kubernetes;

>>> Q&A част

Развитието на общността се подкрепя от:

VMware e глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и решения за бизнес мобилност. Компанията ускорява дигиталната трансформация на своите клиенти, като им помага да реализират повече възможности за своя бизнес чрез нови технологии. За 13 години VMware Bulgaria се превръща в основен хъб за разработки и иновации на компанията в Европа, Близкия Изток и Африка и топ три ключов стратегически развоен център за VMware в световен мащаб.


Ние сме #TeamSBTech – награждаван, водещ доставчик на решения за спортни залагания. Обзалагаме се, че ни познавате. Ние сме на този пазар повече от 10 години, изграждайки страхотни технологичен продукт и растейки като семейство!

През април 2020 г. направихме още една огромна крачка и се комбинирахме с DraftKings, известни пионери в дигиталните спортни развлечения и игри, за да създадем единствената вертикално интегрирана компания за спортни залагания и онлайн игри, базирана в Съединените щати.

Все още сме същите страхотни хора, работещи върху един и същи фантастичен продукт, но сега сме част от още по-голямо семейство, което се разпростира на 3 континента.

Горди сме да вярваме, че вашият пол, раса, националност, религия, сексуална ориентация, нямат значение при нашият подбор. Никога няма да дискриминираме нечий произход или вярвания. Ако сте добри в това, което правите, ще се радваме да го правите в DraftKings.

SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги.

Вече повече от две десетилетия ние сме в партньорство със стартиращи и големи компании, работим за техния растеж, подобряваме иновациите им и спомагаме за оперативната им ефективност.

За да постигнем това, ние създадохме екип от 8000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата.

Нашият стремеж е да изграждаме близки отношения на сътрудничество с клиентите си, така че услугите, които предоставяме, да надхвърлят първоначалните им очаквания.

Опитът ни се простира от Cloud, Security и UX дизайн до Big Analytics и Internet of Things, като включва пазари в сферата на здравеопазването, търговията, медиите и финансовите технологии. Имаме офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа

Share This