+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

101+58 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

DevOps

За групата

Добре дошли в DevOps потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме безплатни събития с цел подобряване на уменията ни в DevOps сферата. Сега събитията са online поради пандемичната обстановка. Всяко събитие е безплатно, но е със задължителна предварителна регистрация. Темите на събитията са за напреднали и не са подходящи за начинаещи.

Как да стана член на DevOps потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

58+ Организирани събития
1866+ Абонирани за DevOps бюлетина

Бъди част от DevOps общността

Абонирай се за месечния бюлетин на DevOps групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

DraftKings Inc. е компания за дигитални спортни развлечения и игри, която предоставя премиум продукти, обхващащи daily fantasy, regulated games и digital media. Основан в САЩ през 2012 г., DraftKings е създаден с фокус върху предоставянето на несравнимо изживяване за милиони потребители в Щатите, а глобалният екип от талантливи професионалисти работи усърдно върху непрекъснатото внедряване на иновации и покоряването на нови пазари със замах.

StorPool Storage е изцяло българска компания, която разработва софтуерен продукт за дистрибутирано съхранение на данни в облачни среди. Уникалното софтуерно решение помага на големи корпорации, SaaS вендори и доставчици на IT услуги в цял свят да предоставят бързи и надеждни услуги на своите крайни потребители. Идеално решение е за фирми, които управляват собствена cloud инфраструктура в голям размер.

Предстоящо събитие от
DevOps: Мониторинг на Kubernetes клъстери
Димитър Захариев
04.06
Научи повече >