+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

85 + 9 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

DevOps

За групата

Добре дошли в DevOps потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме безплатни събития с цел подобряване на уменията ни в DevOps сферата. Сега събитията са online поради пандемичната обстановка. Всяко събитие е безплатно, но е със задължителна предварителна регистрация. Темите на събитията са за напреднали и не са подходящи за начинаещи.

Как да стана член на DevOps потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

29+ Организирани събития
1175+ Абонирани за DevOps бюлетина

Бъди част от DevOps общността

Абонирай се за месечния бюлетин на DevOps групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Ние сме #TeamSBTech – награждаван, водещ доставчик на решения за спортни залагания. Обзалагаме се, че ни познавате. Ние сме на този пазар повече от 10 години, изграждайки страхотни технологичен продукт и растейки като семейство! През април 2020 г. направихме още една огромна крачка и се комбинирахме с DraftKings, известни пионери в дигиталните спортни развлечения и игри, за да създадем единствената вертикално интегрирана компания за спортни залагания и онлайн игри, базирана в Съединените щати. Все още сме същите страхотни хора, работещи върху един и същи фантастичен продукт, но сега сме част от още по-голямо семейство, което се разпростира на 3 континента. Горди сме да вярваме, че вашият пол, раса, националност, религия, сексуална ориентация, нямат значение при нашият подбор. Никога няма да дискриминираме нечий произход или вярвания. Ако сте добри в това, което правите, ще се радваме да го правите в DraftKings.

SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги. Вече повече от две десетилетия ние сме в партньорство със стартиращи и големи компании, работим за техния растеж, подобряваме иновациите им и спомагаме за оперативната им ефективност. За да постигнем това, ние създадохме екип от 8000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата. Нашият стремеж е да изграждаме близки отношения на сътрудничество с клиентите си, така че услугите, които предоставяме, да надхвърлят първоначалните им очаквания. Опитът ни се простира от Cloud, Security и UX дизайн до Big Analytics и Internet of Things, като включва пазари в сферата на здравеопазването, търговията, медиите и финансовите технологии. Имаме офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа

VMware e глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и решения за бизнес мобилност. Компанията ускорява дигиталната трансформация на своите клиенти, като им помага да реализират повече възможности за своя бизнес чрез нови технологии. За 13 години VMware Bulgaria се превръща в основен хъб за разработки и иновации на компанията в Европа, Близкия Изток и Африка и топ три ключов стратегически развоен център за VMware в световен мащаб.

Предстоящо събитие от
DevOps: Azure Landing Zone as a Service
Kamil Wiecek
10.11
Научи повече >