Потребителска група DevOps


с подкрепата на:

Бъди част от DevOps обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на клуба

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други DevOps специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните DevOps тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от DevOps сферата.

Automation and Infrastructure as Code with Ansible Tower

>>> What is Ansible?;
>>> Declarative vs Imperative provisioning;
>>> Why do we need IaC?;
>>> Demo;

>>> Q&A част;

Развитието на общността се подкрепя от:

VMware e глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и решения за бизнес мобилност. Компанията ускорява дигиталната трансформация на своите клиенти, като им помага да реализират повече възможности за своя бизнес чрез нови технологии. За 13 години VMware Bulgaria се превръща в основен хъб за разработки и иновации на компанията в Европа, Близкия Изток и Африка и топ три ключов стратегически развоен център за VMware в световен мащаб.

SBTech е продуктова технологична компания, водещ доставчик на продукт за онлайн спортни залагания в света. Основана през 2017, фирмата предлагай най-награждавите B2B решения за спортни залагания на регулирани пазари.
С повече от 1 200 служители на три континента, компанията вярва в наемането на най-добрите като им дава възможност да се развиват и да станат още по-добри.
Комбинирайки предприемаческия дух с амбицията на глобална организация, SBTech предлага изключителни възможности за хората, които проявяват инициатива, отговорност и воля за победа.

Първия офис в България е отворен Пловдив, където в момента SBTech има 350 служители и основен работодател на IT пазара. Компанията има още 550 служители в София, където е основният център по развойна дейност. През 2017 оперира и в Киев, където има 200 човека.
Богатият технологичен стак на SBTech включва редица технологии като например .NET/C#, .NET Core, ReactJS, NodeJS, Java, Apache Flink, Hadoop, Kubernetes и Docker.

Ако търсите динамична фирма, работа с професионалисти по интересни проекти, заповядайте на щанда им, за да ви разкажат повече за продукта и проектите!

SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги.

Вече повече от две десетилетия ние сме в партньорство със стартиращи и големи компании, работим за техния растеж, подобряваме иновациите им и спомагаме за оперативната им ефективност.

За да постигнем това, ние създадохме екип от 8000 служители, включващ едни от най-добрите специалисти в сферата.

Нашият стремеж е да изграждаме близки отношения на сътрудничество с клиентите си, така че услугите, които предоставяме, да надхвърлят първоначалните им очаквания.

Опитът ни се простира от Cloud, Security и UX дизайн до Big Analytics и Internet of Things, като включва пазари в сферата на здравеопазването, търговията, медиите и финансовите технологии. Имаме офиси в цял свят и развойни центрове в цяла Източна Европа

Share This