Защо да работиш в Strypes?

  • Проекти – Ще работиш по интересни и високо отговорни проекти за различни интернационални клиенти. В Страйпс изпълняваме тези проекти от край до край. Ще имаш възможност за работа с различен тип технологии, за научаване на нови умения, обучение и експериментиране; Ако имаш силен стремеж за професионално развитие ще можеш да поемеш по-големи и по-интересни проекти.
  • Професионално развитие – за нас е важно екипът ни да се развива и затова предлагаме сертификационни курсове, обучения и индивидуален план за кариерно развитие.
  • Отворена комуникация – ние вярваме в прозрачността и в отворената комуникация и създаваме среда, в която всеки член от екипа да може да споделя своите идеи за развитие и обратна връзка.
  • Добър баланс между работа и живот – постигаме добър баланс между работа и живот като помагаме на служителите си да се грижат за здравето си и да се чувстват добре чрез различните придобивки, които предлагаме.
b

Визитна картичка

Страйпс е бързо развиваща се компания, която предлага разработка на софтуерни решения като услуга и консултации в областта на ИТ инфраструктура, управление на приложения и дигитална трансформация.

Тип на извършваната дейност:
Продуктова компания, Аутсорсинг компания, ИТ консултиране, Внедряване на софтуерни системи, Разработване на софтуерни системи

Индустрия/ сектор:
ХайТек, Енергетика, Аутомотив, Финанси, Логистика, Индустриална автоматизация

Къде се намира централата на компанията?
София

Коя година е основана компанията?
2008

От коя година има офис в България?
2008

В кои градове в България компанията има офис?
София, Пловдив

Служители в глобален мащаб:
250

Служители в България:
230

Служители в ИТ отделите в БГ:
220

w

Hire Heroes

Попитай IT специалисти, които познават компанията, могат да ти дадат допълнителна информация и да те препоръчат. Списък с Hire Heroes за Strypes може да намериш тук.

Технологии

Технологии / програмни езици, които използваме:
C/C++, Python, JavaScript, .Net, Ruby, Java, DevOps with Linux and Windows, Oracle, MSSQL, MongoDB, MySQL

Награди

The Workplace and People Development Award от European Business Awards 2020 за България.

Wafer for Pioneer – Strypes received an award from the customer for the hard work on the pioneer project – this was a project to help customer continue production of ,achines. It included the solars to linux migration + 32 to 64 bits migration and currently Strypes is doing also the extender random numbering.

Best outsourced project – Patch tooling Strypes received an award for the way a big project was outsourced, executed and managed.

Bravo voyager – Strypes received an award as for the first time a build was run on a new operating system – Linux
Appathon Dubai – Strypes received an award for creating a Linda app – an application that allows integrating the cell phone and the household TV in order to make the Remote Control look obsolete and useless.
Strypes received the award for triple growth – this is an award given within the ICT group for tripling the size of the company

Галерия

w

Другите за нас

“Strypes са ангажирани и готови да изминат допълнителната миля, за да изпълнят това, което обещаваме на нашите клиенти.” – Дорон Нете, изпълнителен директор на People’s Playground

“Със Strypes успяхме да настроим табло за управление на Azure Streaming Analytics на IoT съобщения, което позволява визуализация на ключови показатели за ефективност и други стратегически данни с един поглед.” – Александър Доцлер, изпълнителен директор на CIS Solutions GmbH

Екипът

Todor Marinov
CEO
LinkedIN

Atanas Filchev
COO
LinkedIN

Eric Damhuis
Sales Director
LinkedIN

Истории на служители

Тодор Маринов – изпълнителен директор
Като главен изпълнителен директор, Тодор има повече от 15 години технологичен и лидерски опит, след като е работил за някои от най-иновативните компании в света.

Атанас Филчев – COO
Атанас се присъединява към Страйпс след завършване на висшето си образование и е ценен член на екипа повече от десетилетие. По пътя си да се превърне в COO, той е преживял всички позитиви и негативи на стартъп живота.

Ерик Дамхуис – Директор по продажби и маркетинг
С 30-годишен опит, Ерик прилага предприемаческото си мислене, за да помогне на Страйпс да расте, помагайки на нашите клиенти да намерят правилните решения. Неговият предишен опит като софтуерен разработчик и силната работна етика го правят незаменим в ролята му.

“Работната среда е спокойна и позитивна. Сроковете са разумни, заплащането е конкурентно за сектора. Като цяло съм доста доволен от фирмата и се надявам да спечели повече клиенти с по-разнообразен бизнес и интересни нужди.” 
“Крайните срокове са приемливо планирани и няма нужда от overtime и напрежение по крайни срокове. Офисът се намира в Бъкстон, което е малко по – далеч, но има приемлив транспорт. Смятам, че заплащането е доста добро за бранша. Предлагат се и доста социални придобивки.. Смятам, че си заслужава и препоръчвам.”
L

Придобивки

Здравеопазване и застраховки

✓ Допълнителна здравна застраховка
✓ Допълнителна здравна застраховка с включено зъболечение

Финансови придобивки
✓ Програма с опции/акции на компанията
Забавления и намаления

✓ Партита и тиймбилдинги
✓ Абонамент за фитнес зала
✓ Месечна карта за спорт
✓ Спортни занимания на място в офиса
✓ Участие в спортни турнири (с отбор на компанията)
✓ Масажи в офиса
✓ Зала за игри
✓ Програма за намаления за служители в различни търговски обекти

Професионално развитие

✓ Сертификационни курсове
✓ Вътрешнофирмено обучение
✓ Билети за конференции и семинари
✓ Коучинг/менторска програма
✓ Индивидуален план за кариерно развитие

Други

✓ Безплатен паркинг
✓ Програма за споделено пътуване
✓ Програма за отпуска за държавни изпити
✓ Multisport card from 1st month upon request. 50% are covered by Strypes (valid for employee cards)
✓ After 3rd year Car loyalty program/Holiday bonus apply
✓ After 5 years in the company – once per year Holiday bonus is available
✓ ICT Equity Participation Plan
✓ Referral program
✓ Psychologist – 50% covered by Strypes
✓ AutoButler car service vaucher
✓ Bike stand available in the garage
✓ Fruits in the office
✓ Massages are organised once per week in the office (paid by the employee)
✓ Company ski weekend with family members

Брой дни годишна отпуска
20 (+1 с всяка година до 25)
Гъвкаво работно време
Стремим се към баланс между работа и живот и сме отворени за предложения от служители, които имат нужда от гъвкаво работно време.
Работа от вкъщи

Предлагаме, частично работa от вкъщи.
Отворени сме да работим със служители дистанционно.

Допълнителна информация

Ключовите продукти и услуги на компанията са:
Консултации, Дигитална Трансформация (Разработка на софтуерни решения като услуга и Софтуеърна модернизация), Изграждане, модернизиране и мениджиране на апликации и ИТ Инфраструктурен мениджмънт, ДевОпс

В какво вярваме:
Основата на нашия успех е нашият екип. Вярваме, че работната среда, която насърчава щастието и удовлетворението, е жизненоважен компонент за създаването на страхотен продукт и процъфтяваща компания.
Качествата, които търсим и в които вярваме са: Екипност, Гъвкавост, Лично въздействие, Креативност, Отдаденост към работата, Искреност и честност

Имаме десетилетия опит, 450 завършени проекта в портфолиото си и екип от 250 висококвалифицирани разработчици, така че имаме ноу-хау да разработим и приложим дори най-амбициозните софтуерни решения.
Компанията ни е част от холанския холдинг ICT Group с представителства в Холандия, Швеция и Германия. Част от екипът ни е позициониран в Холандия.

Адрес

Майстор Алекси Рилец 10 A,
1618 София

ул. „Кукленско шосе“ 9Н,
етаж 3, офиси 3, 5 и 7,
4004 Пловдив

https://strypes.eu/

Контакти

За въпроси, свързани с кариерно развитие:

careers@strypes.eu

a

Други

Други изписвания на името на компанията:

Страйпс
Strypes

Виж още ИТ компании!

Намери ИТ компании, подредени по различни категории.

Имаш ИT компания?

Свържи се с нас, за да я добавим безплатно:
sve@dev.bg