Големите мечти

Един от най-добрите начини да се учим е като попиваме знания от по-опитните от нас. За това създадохме технологичните потребителски групи на DEV.BG, които да обединят хора с общи интереси в дадена тясно специализирана технология, които да могат да се срещат, за да обогатяват знанията си, да обменят опит, да си помагат и да дискутират интересни теми.

Тези потребителски групи превръщат идеята ни за развитие на IT сектора в реалност. Вярваме, че всяка една личност в групата има ценни знания и опит, които да сподели с хората в дадена общност.

Всяка една група съдържа в ядрото си експерти от различни сфери на индустрията, представители на различни компании и доставчици на услуги, което я превръща в източник на богата и разнообразна информация.

ИТ общностите, които DEV.BG създава, носят в себе си философията на свободното и групово споделяне на информация. Затова всяка потребителска група ще има своите ежемесечни срещи. На тези събития ще може да очаквате лекции и дискусии, а лекторите, които ще презентират ще бъдат експерти и лидери на мнение в дадената област.

Не си мислете, че потребителската група ще ви обогати единствено чрез посещаването на регулярните сбирки на общността. Ставайки част от потребителска група ще ви изпращаме информация за дадената технология, интервюта с водещите личности в сектора и информация за всичко интересно, което се случва между месечните ни срещи.

dsc_6847-1

Ракетното гориво

Задължителната съставка, за да се получи вдъхновяваща среща на дадена потребителска група са презентаторите, които да предадат най-интересната и актуална информация по най-креативният и мотивиращ начин. Затова ние от DEV.BG искаме да благодарим на всички наши лектори, които влагат страст и емоция във всички събития, които организираме съвместно.

Рядко идеите успяват да бъдат реализирани без креативна и страстна личност, която да бъде двигател и да превърне мечтата в реалност. Затова нашият ентусиазиран Community Manager Митко е винаги на разположение, за да отговори на всичките ви въпроси, как и по какъв начин можете да станете част от дадена потребителска група или просто кога е следващата вдъхновяваща месечна среща.

Ако вече си задавате въпросът как да се присъедините към дадена потребителска група – отговорът е много прост: трябва единствено да се абонирате за newsletter-ът на общността, към която искате да принадлежите. Абонирайки се ще получавате информация за дадената технология, за предстоящите сбирки на групата, ще получавате статии по темата и интервюта с водещи личности от индустрията и лектори от предстоящите и изминали събития. Първите потребителски групи са: QA, Internet of Things, и AngularJS, а ако се присъедините, с времето ще осъзнаете, че сте станали незаменима част от една общност, с която ще обменяте информация, опит, смях, разговори и весело настроение. Очакваме ви!

Автор: Стеляна Луизова
Визия: Личен архив

Share This