+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

73+56 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Software Quality Assurance

За групата

Добре дошли в QA потребителската група на DEV.BG. Организираме по едно събитие всеки месец, като събитията са напълно безплатни и всеки може да се включи. Поради епидемиологичната ситуация събитията ни са онлайн, но с нетърпение чакаме момента, когато ще можем да ги провеждаме отново на живо. Целта на тази потребителска група е да се учим един от друг и да споделяме наученото. Ако разгледате списъка с отминали събития от Quality Assurance потребителската група ще забележите, че всички теми са за опитни QA специалисти и няма теми, които да са начинаещи или тепърва прохождащи в свете на софтуерното тестване. Събитията са подходящи за посетители с поне 2 години професионален опит, без значение дали тествате ръчно или автоматично.

Как да стана член на QA  потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

88+ Организирани събития
4856+ Абонирани за QA бюлетина

Бъди част от Software Quality Assurance общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Software Quality Assurance групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност
Нашите

Партньори

DataArt е глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като телекомуникации, финансовата индустрия, здравеопазване, туризъм, медии и гейминг. DataArt е спечелила доверието на някои от най-известните световни брандове като Ocado, Skyscanner, Meetup, Metro Markets и Apax. DataArt обединява експертния опит на над 5000 професионалисти в повече от 25 локации в САЩ, Европа и Латинска Америка.