+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

75+27 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Python

За групата

Добре дошли в Python потребителската група на DEV.BG. В групата организираме по едно Python събитие на месец. Събитията са безплатни, но за да са ви полезни трябва да имате опит в програмирането на Python.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

49+ Организирани събития
1581+ Абонирани за Python бюлетина

Бъди част от Python общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Python групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност
Нашите

Партньори

Man Technology build the infrastructure and systems that facilitate investment decision-making, electronic trading and risk management for our front office investment units. We have a small company feel and encourage open, forward-thinking, collaborative technology. It’s a great place to have an enormous impact. https://www.man.com/technology

Стартирайки през 2008г. в Страйпс сме активно ангажирани в създаването и развитието на IT обществото в България. В Страйпс работим по различни международни проекти в полето на дигиталните трансформации, IT инфраструктурата и DevOps, дистанционно диагностициране, разработване на апликации и още много интересни проекти. Днес, Страйпс е част от ICT Group - водещ в индустрията доставчик на индустриални технологични решения. За последните 6 години, екипа ни се разраства активно, като днес споделяме знания и интересни проекти в над 700 IT Специалиста в София, Пловдив, Варна, Бургас и Айндховен.

KBC Global Services е двигателят на процесите в KBC Group. Българският клон на компанията предоставя широк спектър от бизнес услуги в различни области, сред които са ежедневното банкиране, кредитните и финансовите операции, борбата против изпирането на пари, застраховането, платежните услуги и други. KBC Global Services реализира проекти в подкрепа на дигиталната трансформация на KBC Group, свързани със софтуерни разработки, изкуствен интелект, контрол на качеството и други ИТ решения.