+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

85 + 9 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Python

За групата

Добре дошли в Python потребителската група на DEV.BG. В групата организираме по едно Python събитие на месец. Събитията са безплатни, но за да са ви полезни трябва да имате опит в програмирането на Python.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

19+ Организирани събития
805+ Абонирани за Python бюлетина

Бъди част от Python общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Python групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Любовта и страстта към музикалните технологии извеждат Antelope Audio до лидерските позиции в сферата на звукозаписа в световен мащаб. Antelope разработва и произвежда професионална аудио техника, която голяма част от „Грами“-притежателите в музикалната и филмова индустрия използват. Гордеем се, че Andrea Bocelli , Michael Brauer, Sky Van Hoff, Richard Kruspe(Rammstein), Warner Brothers, Abbey Road Studios застават зад бранда ни. С екип от ценители на качествения звук, ние пресъздаваме топлината на аналоговото звучене, чрез иновативна цифрова технология.

Мелън е софтуерна компания. Екипът ни се състои от 170+ специалисти във уеб и мобилните технологии, devops, управление на проекти и др. Най-големият успех са дългосрочните ни отношения както с клиeнтите, така и със служителите. Сформирахме устойчиви екипи, които работят с най-разнообразни технологии. Не просто изпълняваме зададени спецификации, а разработваме цялостни решения за бизнес. Работим с клиенти предимно от Европа и САЩ от най-разнообразни сфери: финанси, технологии, развлечения и много други.

МенторМейт е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. Днес 650+ топ софтуерни експерти разработват приложения за бизнес клиенти в 5 български града и дистанционно.

Предстоящо събитие от
Python: Web scraping with BeautifulSoup and Flask
Marko Velichkovski
09.11
Научи повече >