+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

95+28 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Python

За групата

Добре дошли в Python потребителската група на DEV.BG. В групата организираме по едно Python събитие на месец. Събитията са безплатни, но за да са ви полезни трябва да имате опит в програмирането на Python.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

37+ Организирани събития
933+ Абонирани за Python бюлетина

Бъди част от Python общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Python групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

KBC Global Services България е част от групата на белгийската банково-застрахователна компания KBC и тяхната мисия е да предоставя ИТ и споделени услуги и да работи по различни проекти за банковите и застрахователните дружества в групата. Имат два центъра, които работят в България - Център за споделени услуги (SSC), открит през 2019 г., и Център за дигитални технологии (DDC), открит през 2021 г. В двата центъра работят над 900 специалисти/таланти в областта на софтуерната разработка, QA и тестването на приложения, застраховането, борбата с прането на пари, киберсигурността, риска, човешките ресурси, управлението на проекти и процеси и много други.

Мелън, част от Kin + Carta, е българска софтуерна компания, основана през 2003 г., с офиси в София, Велико Търново, Скопие и Прищина, и екип от над 300 дивелъпъри с огромен опит в уеб и мобилните технологии, дизайн на потребителски интерфейс, системна поддръжка и осигуряване на качество. През 2022 г. Мелън стана част от групата на Kin + Carta, международна компания с над 2,000 професионалисти, отговорни за дигиталната трансформация на бизнеси от цял свят. Заедно изграждаме технологични екипи от можещи и находчиви програмисти, които създават успешни софтуерни решения за нашите клиенти.

Man Group Alpha Technology build the infrastructure and systems that facilitate investment decision-making, electronic trading and risk management for our front office investment units. We have a small company feel and encourage open, forward-thinking, collaborative technology. It’s a great place to have an enormous impact. https://www.man.com/technology

Предстоящо събитие от
Data Validation in Python
Илиан Илиев
08.06
Научи повече >