+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

85 + 9 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Python

За групата

Добре дошли в Python потребителската група на DEV.BG. В групата организираме по едно Python събитие на месец. Събитията са безплатни, но за да са ви полезни трябва да имате опит в програмирането на Python.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

25+ Организирани събития
933+ Абонирани за Python бюлетина

Бъди част от Python общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Python групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Ние сме екип от над 16 000 професионалисти от 149 националности, работещи в 190 държави. Присъединете се към нас, за да добавите вашия глас към нашия разнообразен микс от технологични решения и резултати за всички. Бъдете иновативни! Бъдете въздействащи! Бъдете Амадеус!

Мелън е българска софтуерна компания на 18 години с офиси в София, Велико Търново, Скопие и Прищина. Разработваме цялостни софтуерни решения, както за стартиращи, малки и средни компании, така и за големи корпоративни клиенти предимно от Европа и САЩ. Екипът ни е от 300+ свежи, находчиви и можещи дивелъпъри с огромен опит в областта на уеб и мобилните технологии, дизайн на потребителски интерфейс, системна поддръжка и осигуряване на качество.

МенторМейт е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. Днес 650+ топ софтуерни експерти разработват приложения за бизнес клиенти в 5 български града и дистанционно.