+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

2 x 34 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Python

За групата

Добре дошли в Python потребителската група на DEV.BG. В групата организираме по едно Python събитие на месец. Събитията са безплатни, но за да са ви полезни трябва да имате опит в програмирането на Python.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко едно време.

33+ Организирани събития
933+ Абонирани за Python бюлетина

Бъди част от Python общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Python групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Ние сме екип от над 16 000 професионалисти от 149 националности, работещи в 190 държави. Присъединете се към нас, за да добавите вашия глас към нашия разнообразен микс от технологични решения и резултати за всички. Бъдете иновативни! Бъдете въздействащи! Бъдете Амадеус!

Мелън, част от Kin + Carta, е българска софтуерна компания, основана през 2003 г., с офиси в София, Велико Търново, Скопие и Прищина, и екип от над 300 дивелъпъри с огромен опит в уеб и мобилните технологии, дизайн на потребителски интерфейс, системна поддръжка и осигуряване на качество. През 2022 г. Мелън стана част от групата на Kin + Carta, международна компания с над 2,000 професионалисти, отговорни за дигиталната трансформация на бизнеси от цял свят. Заедно изграждаме технологични екипи от можещи и находчиви програмисти, които създават успешни софтуерни решения за нашите клиенти.

Още преди появата на iPhone МенторМейт създава своето първо мобилно приложение. Родно място на софтуерната компания е Минеаполис, САЩ, а България бързо се превръща в неин технологичен хъб. Повече от 20 години по-късно за МенторМейт е важно все същото: хората да могат да се развиват ежедневно в една креативна среда без излишна бюрокрация, да работят по предизвикателни проекти, да използват най-новите технологии и да имат възможности за изява. Само мащабът е много по-голям: завършените проекти вече наброяват 1500, а заедно с 850+ български софтуерни специалисти работят професионалисти от цял свят.

Изминали събития

Предстоящо събитие от
Python: Machine Learning Experiment Tracking: A dive into MLOps
Йордан Даракчиев
01.02
Научи повече >