+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

101+53 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

JavaScript

За групата

Добре дошли, в JavaScript потребителската група на DEV.BG. Групата е за всеки, който иска да развива уменията си. Правим всеки месец по едно JavaScript събтие като каним лектор, който има интересна тема за споделяне. Обикновено събитията са вечер след работа и се провеждат в София. Поради пандемията, в момента събитията ни са онлайн, но с подобряване на епидемичната ситуация ще се постараем поне някои от събитията да се пренесет отново физически. Разгледайте списъка с отминали събития за да придобиете представа за какви тематики си говорим. Тази потребителска група не е за начинаещи или тепърва запознаващи се с JavaScript. Темите са за програмисти с поне 2-3 години опит с JS.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

82+ Организирани събития
3581+ Абонирани за JavaScript бюлетина

Бъди част от JavaScript общността

Абонирай се за месечния бюлетин на JavaScript групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Devexperts работи върху софтуерни решения в областта на капиталовите пазари от 2002 насам. Компанията има над 400 служители в глобален мащаб, а през 2018г. отваря развоен център и в София, който се превръща в иновационен хъб за продуктите на Devexperts. Екипите ни работят задружно и допринасят за развитието на следващото поколение финансови софтуерни решения. Бидейки част от компанията, хората не работят за нас, а заедно с нас! А вие готови ли сте да се гмурнете в света на FinTech с Devexperts?

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като Marketing, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции. Фирмената култура на Lab08 се основава на прозрачност, доверие и работа в екип. Софтуерните разработчици в компанията работят близо до DevOps специалистите, което им помага изключително много за професионалния кръгозор и тяхното развитие. Забавляваме се докато помагаме на нашите клиенти да внедряват иновативни решения в компаниите си, обхващайки целия R&D спектър.

Предстоящо събитие от
JavaScript: Browser Dev Tools - my best friend in debugging
Явор Петков
25.04
Научи повече >