+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

JavaScript

За групата

Добре дошли, в JavaScript потребителската група на DEV.BG. Групата е за всеки, който иска да развива уменията си. Правим всеки месец по едно JavaScript събтие като каним лектор, който има интересна тема за споделяне. Обикновено събитията са вечер след работа и се провеждат в София. Поради пандемията, в момента събитията ни са онлайн, но с подобряване на епидемичната ситуация ще се постараем поне някои от събитията да се пренесет отново физически. Разгледайте списъка с отминали събития за да придобиете представа за какви тематики си говорим. Тази потребителска група не е за начинаещи или тепърва запознаващи се с JavaScript. Темите са за програмисти с поне 2-3 години опит с JS.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

58+ Организирани събития
2863+ Абонирани за JavaScript бюлетина

Бъди част от JavaScript общността

Абонирай се за месечния бюлетин на JavaScript групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

#EvenTheBestKeepGettingBetter В Progress работим със и сред едни от най-добрите в индустрията, но знаем, че истинският успех се постига само когато не спираш да се развиваш. Progress е водещият доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и предоставят приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез обработка на големи обеми от данни носят ползи и конкурентно предимство за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за лесно създаване на ефективни потребителски интерфейси за всяко устройство, надежден, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи – носител на много награди, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите. Сред клиентите на Progress са над 1700 независими софтуерни доставчици, които базират предложенията си за бизнес приложения на Progress. Допълнително над 80 000 организации с помощта на технологиите на компанията създават свои собствени критични за бизнеса приложения. Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 г. с придобиването на Telerik. Офисът на компанията в София е с най-голям брой служители в глобален мащаб. Той е иновационен център и двигател на значителна част на R&D усилията на организацията. https://www.progress.com/company/careers

Devexperts работи върху софтуерни решения в областта на капиталовите пазари от 2002 насам. Компанията има над 400 служители в глобален мащаб, а през 2018г. отваря развоен център и в София, който се превръща в иновационен хъб за продуктите на Devexperts. Екипите ни работят задружно и допринасят за развитието на следващото поколение финансови софтуерни решения. Бидейки част от компанията, хората не работят за нас, а заедно с нас! А вие готови ли сте да се гмурнете в света на FinTech с Devexperts?

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като Marketing, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции. Фирмената култура на Lab08 се основава на прозрачност, доверие и работа в екип. Софтуерните разработчици в компанията работят близо до DevOps специалистите, което им помага изключително много за професионалния кръгозор и тяхното развитие. Забавляваме се докато помагаме на нашите клиенти да внедряват иновативни решения в компаниите си, обхващайки целия R&D спектър.

Изминали събития

[Повторение] Hello RxJS!
[Повторение] GraphQL + React + TypeScript или магията на модерния front-end
[Повторение]Expert excuses for not writing tests
[Повторение]Web scraping and document generation with JavaScript testing framework
[Повторение] JavaScript: БезСмислени UI тестове
[Повторение] Creating applications with Web Accessibility in mind
[Повторение] Bringing modern JavaScript to the desktop with Electron and React
JavaScript: Blazingly fast REST APIs with Node.js
JavaScript: Web3 development for frontend people
[Webinar] Async JavaScript
[Webinar]JavaScript: Дизайнер, дев, фронт-енд — орел, рак и щука
[Webinar]JS: Отдалечени компоненти с React, Typescript и Webpack
[Webinar]Do you speak JavaScript?
[Webinar]JS: Изграждане на дизайн система с Vue, Sass & Storybook
[Webinar]JS: Angular Performance – Tips & Tricks
[Webinar] JavaScript: WebAssembly – What? How? When?
[Webinar] JavaScript: io-ts: Distrust and Care
[Webinar] JavaScript: The State of Angular
[Webinar] JavaScript: React Apollo vs React Redux
[Webinar] JavaScript: React Hooks Crash Course
[Webinar] JavaScript: Building a scalable CSS architecture for your next big project
JavaScript: Angular – what we missed in 8 and how to prepare for 9
JavaScript: React (with Hooks) from Scratch
JavaScript: Building resilient JavaScript API
Предстоящо събитие от
50 нюанса JavaScript
Красимир Цонев
16.02
Научи повече >