+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Java

За групата

Добре дошли в Java потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно Java събитие, като всички събития са безплатни. Темите на събитията ни не са подходящи за начинаещи програмисти.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

69+ Организирани събития
2291+ Абонирани за Java бюлетина

Бъди част от Java общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Java групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Amusnet Interactive е българска софтуерна компания, която разработва онлайн гейминг решения. Компанията разполага с портфолио от над 200 игри и има клиенти в повече от 85 държави. Игровото съдържание, разработено от компанията, се предлага в 750 оператора в целия свят. Своя успях компанията дължи на над 400 служители, които работят в централния и офис в София.

Още преди появата на iPhone МенторМейт създава своето първо мобилно приложение. Родно място на софтуерната компания е Минеаполис, САЩ, а България бързо се превръща в неин технологичен хъб. Повече от 20 години по-късно за МенторМейт е важно все същото: хората да могат да се развиват ежедневно в една креативна среда без излишна бюрокрация, да работят по предизвикателни проекти, да използват най-новите технологии и да имат възможности за изява. Само мащабът е много по-голям: завършените проекти вече наброяват 1500, а заедно с 850+ български софтуерни специалисти работят професионалисти от цял свят.

Paysafe Limited (“Paysafe”) (NYSE:PSFE) (PSFE.WS) е водеща специализирана платформа за разплащания. Основната цел на компанията е търговци и потребители да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги. С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, годишен обем на трансакциите от над 120 милиарда долара през 2021 г. и приблизително 3 500 служители в 10+ световни локации, Paysafe свързва търговци и потребители чрез 100 платежни метода в повече от 40 валути.