+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

73 + 5 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Java

За групата

Добре дошли в Java потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно Java събитие, като всички събития са безплатни. Темите на събитията ни не са подходящи за начинаещи програмисти.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

59+ Организирани събития
2291+ Абонирани за Java бюлетина

Бъди част от Java общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Java групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

EGT Interactive е българска софтуерна компания, която разработва онлайн гейминг решения. Компанията разполага с портфолио от над 190 игри и има клиенти в повече от 85 държави. Игровото съдържание, разработено от компанията, се предлага в 400 уебсайта в целия свят. В централния офис на EGT Interactive в София работят 150 служители.

МенторМейт е основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ, като и до днес компанията е една от най-бързо развиващите се в сектора за разработка на специализиран уеб и мобилен софтуер, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. През всички тези години МенторМейт се стреми да предоставя на хората си креативни и предизвикателни проекти, в които се използват най-новите технологии, директна комуникаци с колеги и клиенти, гъвкавост и признание за постигнатите резултати.

Paysafe е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да позволи на бизнесът и потребителите да се свързват и осъществяват транзакции безпроблемно като използват техните водещи за индустрията възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения. Предоставени чрез инрегрирана платформа фирмените решения са насочени към мобилните транзакции, анализи в реално време и пресечната точка между традиционният бизнес и онлайн разплащанията.С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащанията, обем на транзакциите от 56 милиарда долара през 2017 г. и приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации. Paysafe свързва бизнесите и потребителите чрез 200 вида варианти за разплащане в повече от 40 световни валути.За повече информация посетете www.paysafe.com.

Изминали събития

Предстоящо събитие от
Architecture patterns with Java
Стефан Ангелов
21.02
Научи повече >