+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

113+54 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

Java

За групата

Добре дошли в Java потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно Java събитие, като всички събития са безплатни. Темите на събитията ни не са подходящи за начинаещи програмисти.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

79+ Организирани събития
2795+ Абонирани за Java бюлетина

Бъди част от Java общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Java групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Amusnet е българска софтуерна компания, която разработва онлайн софтуерни и игрални решения от ново поколение. Компанията постоянно разширява портфолиото си и към момента съдържа микс от над 250 игри класически и модерни казино игри. Игровото съдържание е налично в уеб страниците на над 800 оператора и над 30 пазара в целия свят. Своя успех Amusnet дължи на над 700 служители, които работят в модерния им офис в София.

МенторМейт е глобална софтуерна компания, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация. Базирайки дейността си на комплексен троен подход, МенторМейт съчетава успешна бизнес стратегия, вдъхновяващ дизайн и качествено софтуерно инженерство. Компанията предлага разнообразни кариерни възможности, работа по вълнуващи проекти, обучителни програми и гъвкав модел на работа. МенторМейт има офиси в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Минеаполис (САЩ), Гьотеборг (Швеция) и Асунсион (Парагвай), както и колеги в още над 30 държави.

Paysafe (“Paysafe”) (NYSE:PSFE) (PSFE.WS) е водеща платформа за разплащания. Основната цел на компанията е търговци и потребители да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги. С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, годишен обем на трансакциите от над 130 милиарда долара през 2022 г. и приблизително 3 300 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва търговци и потребители чрез 100 платежни метода в повече от 40 валути.

Предстоящо събитие от
Валидация на аргументите при създаване на обекти в Java
Тодор Олев
Campus X Event Center
13.12
Научи повече >