+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

FMI club

За групата

Това е потребителската група на ФМИ. Организираме по едно събитие на месец от октомври до юли, а през летните месеци си почиваме. В групата участват студенти от Факултета по математика и информатика към Софийския университет. Тематиките на събитията са свързани с правилната реализация, намиране на първа работа, развитие на ИТ кариера и подобни. Тези теми са подходящи за начинаещи или тепърва започващи ИТ кариерата си.

Станете участници във ФМИ групата

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

46+ Организирани събития
1738+ Абонирани за FMI бюлетина

Бъди част от FMI club общността

Абонирай се за месечния бюлетин на FMI club групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

#EvenTheBestKeepGettingBetter В Progress работим със и сред едни от най-добрите в индустрията, но знаем, че истинският успех се постига само когато не спираш да се развиваш. Progress е водещият доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и предоставят приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез обработка на големи обеми от данни носят ползи и конкурентно предимство за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за лесно създаване на ефективни потребителски интерфейси за всяко устройство, надежден, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи – носител на много награди, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите. Сред клиентите на Progress са над 1700 независими софтуерни доставчици, които базират предложенията си за бизнес приложения на Progress. Допълнително над 80 000 организации с помощта на технологиите на компанията създават свои собствени критични за бизнеса приложения. Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 г. с придобиването на Telerik. Офисът на компанията в София е с най-голям брой служители в глобален мащаб. Той е иновационен център и двигател на значителна част на R&D усилията на организацията. https://www.progress.com/company/careers

Paysafe е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да позволи на бизнесът и потребителите да се свързват и осъществяват транзакции безпроблемно като използват техните водещи за индустрията възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения. Предоставени чрез инрегрирана платформа фирмените решения са насочени към мобилните транзакции, анализи в реално време и пресечната точка между традиционният бизнес и онлайн разплащанията.С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащанията, обем на транзакциите от 56 милиарда долара през 2017 г. и приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации. Paysafe свързва бизнесите и потребителите чрез 200 вида варианти за разплащане в повече от 40 световни валути.За повече информация посетете www.paysafe.com.

Chaos е измежду българските ИТ фирми с една от най-грабващите и интересни истории. Създадена от двама приятели и състуденти, компанията стартира от апартамент в Младост с един единствен компютър, на който Владо и Петър работят на смени, опитвайки се да създадат първия си софтуер за визуализация. Петър вече се е сблъскал с реалността на 3D визуализацията за рекламната индустрия, а Владо мечтае да създава свои игри. Преди 20 години, когато започват общите си проекти, никой от тях не подозира, че един ден софтуерът с име V-Ray, който са започнали на техния единствен работен компютър, ще се използва от архитекти, дизайнери и студиа за визуални ефекти по целия свят. А освен всичко друго, че именно той ще получи технически Оскар от Академията за филмови изкуства и наука за принос към кино индустрията. През годините компанията развива нови продукти и услуги, с които дава в ръцете на 3D дизайнерите инструменти, с които да визуализират всяка своя идея по най-добрия възможен начин. В началото на 2022 г. е обявено сливането на Chaos с базираната в Германия Enscape. Компанията запазва името Chaos и се превръща в световен лидер във фотореалистичния рендеринг. Глобалният екип ще бъде малко над 500 души, базирани в офисите в София, Прага, Карлсруе, Лос Анджелис, Ню Йорк, Сеул и Токио.

Изминали събития

[Повторение] Startup VS Corporation. The good, the bad and the ugly
[Повторение] От всичко по малко
[Повторение] Какво е да си младши QA специалист? Параграф 22
[Повторение] Защо и как да менажираме нашия мениджър
[Повторениe] От ФМИ до Холивуд
[Повторение] Две ли са сложните неща в програмирането?
[Повторение] Кариерно пътешествие. На кръстопът между софтуера и музиката.
[Повторение] Кариера: право напред или низ от обрати?
[Повторение] FMI Club: Пътеводител на галактическия ИТ студент
[Повторение] FMI Club: Techniques for safer software releases
FMI Club: На лов за първа работа по време на пандемия
FMI Club: Съветите на един току-що завършил бакалавър по “Информатика”
[Webinar]FMI Club: Напред и нагоре – по стъпалата на кариерата
[Webinar]FMI Club: Лабиринтът и задънените пътища по пътя към успеха
[Webinar]От ФМИ до днес
[Webinar]FMI Club: На какво НЕ ме научи университетът, а май трябваше
[Webinar]FMI Club: Big Career Q: Tech or Business Role? Why not Both?
[Webinar]FMI Club: Неща, които ми се иска да знаех, започвайки работа
[Webinar] FMI Club: Кариерно развитие – опит и размисли
[Webinar] Кариерен бюфет. Как да пробваме от всичко по малко?