+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

79+8 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

FMI club

За групата

Това е потребителската група на ФМИ. Организираме по едно събитие на месец от октомври до юли, а през летните месеци си почиваме. В групата участват студенти от Факултета по математика и информатика към Софийския университет. Тематиките на събитията са свързани с правилната реализация, намиране на първа работа, развитие на ИТ кариера и подобни. Тези теми са подходящи за начинаещи или тепърва започващи ИТ кариерата си.

Станете участници във ФМИ групата

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

59+ Организирани събития
2201+ Абонирани за FMI бюлетина

Бъди част от FMI club общността

Абонирай се за месечния бюлетин на FMI club групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

#EvenTheBestKeepGettingBetter В Progress работим със и сред едни от най-добрите в индустрията, но знаем, че истинският успех се постига само когато не спираш да се развиваш. Progress е водещият доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и предоставят приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез обработка на големи обеми от данни носят ползи и конкурентно предимство за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за лесно създаване на ефективни потребителски интерфейси за всяко устройство, надежден, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи – носител на много награди, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите. Сред клиентите на Progress са над 1700 независими софтуерни доставчици, които базират предложенията си за бизнес приложения на Progress. Допълнително над 80 000 организации с помощта на технологиите на компанията създават свои собствени критични за бизнеса приложения. Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 г. с придобиването на Telerik. Офисът на компанията в София е с най-голям брой служители в глобален мащаб. Той е иновационен център и двигател на значителна част на R&D усилията на организацията. https://www.progress.com/company/careers

Paysafe (“Paysafe”) (NYSE:PSFE) (PSFE.WS) е водеща платформа за разплащания. Основната цел на компанията е търговци и потребители да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги. С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, годишен обем на трансакциите от над 130 милиарда долара през 2022 г. и приблизително 3 300 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва търговци и потребители чрез 100 платежни метода в повече от 40 валути.

Chaos е измежду българските ИТ фирми с една от най-грабващите и интересни истории. Създадена от двама приятели и състуденти, компанията стартира от апартамент в Младост с един единствен компютър, на който Владо и Петър работят на смени, опитвайки се да създадат първия си софтуер за визуализация. Петър вече се е сблъскал с реалността на 3D визуализацията за рекламната индустрия, а Владо мечтае да създава свои игри. Преди 20 години, когато започват общите си проекти, никой от тях не подозира, че един ден софтуерът с име V-Ray, който са започнали на техния единствен работен компютър, ще се използва от архитекти, дизайнери и студиа за визуални ефекти по целия свят. А освен всичко друго, че именно той ще получи технически Оскар от Академията за филмови изкуства и наука за принос към кино индустрията. През годините компанията развива нови продукти и услуги, с които дава в ръцете на 3D дизайнерите инструменти, с които да визуализират всяка своя идея по най-добрия възможен начин. В началото на 2022 г. е обявено сливането на Chaos с базираната в Германия Enscape. Компанията запазва името Chaos и се превръща в световен лидер във фотореалистичния рендеринг. Глобалният екип ще бъде малко над 500 души, базирани в офисите в София, Прага, Карлсруе, Лос Анджелис, Ню Йорк, Сеул и Токио.

Изминали събития

FMI Club: Mob Programming: Истинска работа в екип
FMI Club: Rocking Your Software Engineering Journey
FMI Club: Freedom Fridays: Как да повишим мотивацията и креативността в организацията?
FMI Club: Как да извлечем най-доброто от курсовете в университета?
FMI Club: Различните роли в ИТ сферата – какви са възможностите ми за развитие?
FMI Club: Стъпки и роли в разработването на софтуер?
FMI Club: diff fmi_life company_life
FMI Club: Каква е ролята на късмета за постигането на кариерен успех?
[Повторение] FMI Club: Как да изградим успешна кариера в IT
[Повторение] Офиси и клиенти: RPG-то на работещия
[Повторение] Библиотека vs. Направи-си-сам. Кое, кога, защо?
[Повторение] Къде се крие ключът за успех в ИТ индустрията?
[Повторение] Startup VS Corporation. The good, the bad and the ugly
[Повторение] От всичко по малко
[Повторение] Какво е да си младши QA специалист? Параграф 22
[Повторение] Защо и как да менажираме нашия мениджър
[Повторениe] От ФМИ до Холивуд
[Повторение] Две ли са сложните неща в програмирането?
[Повторение] Кариерно пътешествие. На кръстопът между софтуера и музиката.
Предстоящо събитие от
FMI Club: Кариерно развитие в сферата на изкуствения интелект
Димитър Ганев
11.12
Научи повече >