Заповядайте на техническата конференция QA: Challenge Accepted на 14.03.2020 г. (събота) във форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк! 
QA: Challenge Accepted е конференция, насочена към ентусиасти, специалисти и мениджъри, участващи в тестването на софтуер и качествения му контрол. Събитието е по инициатива на QA общността в България – за професионалисти от професионалисти. След 5 успешни издания, QA: Challenge Accepted 6.0 ще Ви донесе още приятни изживявания и възможност за нови знания, умения, контакти и идеи.

Работихме усилено над програмата на QA: Challenge Accepted 6.0 и с удоволствие Ви съобщаваме, че тя вече е обявена на сайта – за първи път конференцията има толкова силно международно присъствие, с лектори от цял свят, сред които са създателят на Appium Дан Квеяр, авторът на книгата „Software Testing Tips: Experience & Realities“ Баръш Саръяльоглу и ръководителят, отговорен за тестването на Candy Crush Александър Анделкович

За първи път тази година в деня преди събитието ще има и уъркшопи.

Станете част от програма с:
-> Един-единствен лекционен поток (track);
-> Професионални водещи, които да правят анонсите от сцена;
-> Работа и забавление в едно – шоу, игри, масажи, изненади…
-> Свободно време и възможности за networking – много почивки за кафе и дълга обедна почивка за разговори с познати и непознати;
-> Afterparty – за финал на събитието ще се съберем за по няколко бири и приятни разговори.
QA:Challenge Accepted в 1 мин. може да видите тук.

Разгледайте програмата и се насладете! www.qachallengeaccepted.com

Използвайте промокод QACADEVBG при закупуване на билет по банков път и с поръчка до tickets@qachallengeaccepted.com и вземете 15% отстъпкa от цената.
Share This