Стартира HireHeroes.bg

DEV.BG стартира нов проект, който е изцяло насочен към директен подбор! Искаме да подобрим процеса, като използваме силата на ИТ общността в България.

HireHeroes e платформа, която дава възможност на ИТ специалисти да консултират други ИТ специалисти и да ги препоръчват в компании, които са подходящи за тях.

На какво залагаме?

Професионалистите от сектора познават най-добре атмосферата в компаниите, комуникират лесно по между си и са искрени за реалната ситуация в различните работодатели. Затова и „препоръка от приятел“ се налага като основен подход, чрез който опитните кадри търсят работодател.

Ние вярваме, че препоръките са полезни за индустрията. Колкото повече наемания стават чрез препоръка, толкова повече от готините кандидати ще отиват в готините компании!

Кои са Hire Heroes?

Всички Hire Heroes са действащи IT специалисти, които продължават да работят основната си работа. Ако искат да се включат в платформата, минават процес на одобрение и обучение. Тяхното представяне се оценява постоянно както от кандидатите, така и от компаниите.

Hire Heroes са доказани експерти в областта си. Много от тях са широко познати личности в индустрията. Tе застават с имената и имиджа си!

Каква е стойността за кандидата?

Независимо дали имаш 2 или над 10 години опит в бранша, когато сменяш работа, помага да имаш Hire Hero, който играе на твоя страна:

  1. Вътрешна информация – Когато кандидатстваш за дадена компания, е добре да знаеш как стоят нещата отвътре. Hire Heroes познават различни компании и могат да ти дадат информация.
  2. Приоритет пред другите кандидати – Когато даден Hire Hero смята, че си подходящ за дадена компания, той става твой „застъпник“. Това ти дава предимство пред другите кандидати.
  3. Подкрепа в процеса при кандидатстване – Hire Hero може да ти помогне да си отговориш на въпроси относно компанията и да ти даде допълнителна информация за процеса на интервю.

Подкрепи ни!

В DEV.BG се кефим и се гордеем с нещата, които създаваме. Всяка стъпка по пътя ни е възможна единствено заради подкрепата на ИТ общността в България. HireHeroes.bg e в Beta и има нужда от твоята подкрепа:

 

  1. Кандидатствай! Ако си търсиш работа, започни с HireHeroes.bg
  2. Включи своята компания! Проектът вече е подкрепен от Software AG, Melon, Hopper, Propy, Proxiad, Fourth, DHL competence center, Seven Spikes, HyperScience,  Receiptbank, Software Group, Ocado Technology, Clippings, Musala Soft, MentorMate, Progress. В момента сме в процес на разговори с още над 50 компании и добавяме нови организации към платформата всяка седмица.
  3. Разказвай за нас! В началото сме. Една добра дума (или share:) помага много. Конструктивната обратна връзка също (и положителна, и отрицателна). Ще се радваме да ни пишеш. Или кандидатствай за Hire Hero, aко искаш да помагаш на хората в индустрията.
Share This