Потребителска група на JavaScript


с подкрепата на:

Бъди част от JavaScript обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други JavaScript специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните JavaScript тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от JavaScript сферата.

Следващо събитие:

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:

Немечек България e софтуерна компания с 18 години опит в разработката на софтуерни решения, които улесняват работата на организации от цял свят, в различни индустрии. Гордеем се с това, че нашите клиенти ни разглеждат не като обикновен подизпълнител за техните проекти, а като надежден партньор, който им помага да развиват бизнеса си. Това се дължи на нашата проактивност, експертиза и коректност. Дългосрочните ни отношения и заслуженото доверие ни осигуряват стабилен растеж с умерени темпове всяка година. Работим основно с пазари като САЩ, Германия, Франция, Италия и Норвегия, а в региона на Югоизточна Европа и Близкия Изток осъществяваме и дейност по продажба на софтуерни продукти.

Екипът ни се състои от 200+ софтуерни специалисти, обединени от общата цел и желание да създаваме все по-добри решения, които, ако не променят света, то поне правят нечий живот по-лесен. 🙂 Използваме всякакви езици, платформи и инструменти, защото вярваме, че не трябва да подчиняваме мисленето си на технологиите, а да ги използваме като инструмент за реализиране на своите идеи.

В ИТ средите в България сме известни като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и на сектора като цяло. Държим на свободните отношения и нестандартното мислене, стимулираме споделянето на знания и генерирането на идеи и живеем с мотото, че работим докато се забавляваме!

Може да следите новостите около Немечек в социалните канали:

#EvenTheBestKeepGettingBetter

В Progress работим със и сред едни от най-добрите в индустрията, но знаем, че истинският успех се постига само когато  не спираш да се развиваш.

Progress е водещият доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и предоставят приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез  обработка на големи обеми от данни носят ползи и конкурентно предимство за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за лесно създаване на ефективни потребителски интерфейси за всяко устройство, надежден, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи – носител на много награди, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Сред клиентите на Progress са над 1700 независими софтуерни доставчици, които базират предложенията си за бизнес приложения на Progress. Допълнително над 80 000 организации с помощта на технологиите на компанията създават свои собствени критични за бизнеса приложения.

Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 г. с придобиването на Telerik. Офисът на компанията в София е с най-голям брой служители в глобален мащаб. Той е иновационен център и двигател на значителна част на R&D усилията на организацията.

https://www.progress.com/company/careers

Enhancv e продуктова компания, която стартира в София през 2014 г. с платформа за създаване на CV-та, а в края на 2017 г. екипът ни се състои от 18 души в 3 държави.

Помагаме на нашите потребители да спечелят вниманието на работодателите и да стигнат до желаната позиция. За да постигнем това, създадохме алгоритъм за индивидуални препоръки в реално време спрямо съдържанието на всяко CV.

Към момента имаме над 300 000 потребители, някои от които са наети от Google, Tesla, Spotify, Microsoft и Intercom.

Share This