Потребителска група на JavaScript


с подкрепата на:

Бъди част от JavaScript обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други JavaScript специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните JavaScript тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от JavaScript сферата.

React Hooks Crash Course

>>> The magic under the hood of React Hooks
>>> What useful built-in hooks we can use and when they could come in handy
>>> What I don’t like about hooks

>>>Q&A;
>>> Networking част;

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:

#EvenTheBestKeepGettingBetter

В Progress работим със и сред едни от най-добрите в индустрията, но знаем, че истинският успех се постига само когато  не спираш да се развиваш.

Progress е водещият доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и предоставят приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез  обработка на големи обеми от данни носят ползи и конкурентно предимство за бизнеса. Progress предлага водещи технологии за лесно създаване на ефективни потребителски интерфейси за всяко устройство, надежден, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи – носител на много награди, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Сред клиентите на Progress са над 1700 независими софтуерни доставчици, които базират предложенията си за бизнес приложения на Progress. Допълнително над 80 000 организации с помощта на технологиите на компанията създават свои собствени критични за бизнеса приложения.

Progress стъпи на българския пазар в края на 2014 г. с придобиването на Telerik. Офисът на компанията в София е с най-голям брой служители в глобален мащаб. Той е иновационен център и двигател на значителна част на R&D усилията на организацията.

https://www.progress.com/company/careers

Devexperts работи върху софтуерни решения в областта на капиталовите пазари от 2002 насам. Компанията има над 400 служители в глобален мащаб, а през 2018г. отваря развоен център и в София, който се превръща в иновационен хъб за продуктите на Devexperts. Екипите ни работят задружно и допринасят за развитието на следващото поколение финансови софтуерни решения. Бидейки част от компанията, хората не работят за нас, а заедно с нас! А вие готови ли сте да се гмурнете в света на FinTech с Devexperts?

OSI е американска технологична компания, специализирана в разработката на софтуерни продукти и предоставянето на консултантски услуги в сферата на мобилните и уеб технологии и машинното обучение.

От 1998 г. насам, нашите продукти и решения се използват за управление на критични за бизнеса данни, както от стартиращи, така и от Fortune 100 компании. Технологията на OSI обслужва десетки хиляди потребители в правителствени, здравни, туристически, академични и други индустрии.

Share This