Потребителска група на .NET


с подкрепата на:

Бъди част от .NET обществото в България.

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други .NET специалисти и обменяйте опит, знания и идеи
;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии
;

Научи

за последните .NET тенденции
;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора
;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите
;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)
;

Общност

от хора като теб.
;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от .NET сферата.

Как да стана .NET архитект

>>> Какво представлява ролята на .NET архитекта и защо да ставаме архитекти
>>> Какви са дейностите и отговорностите на един архитект
>>> Архитектурни принципи, как се структурира една софтуерна система, quality attributes, technical debt и т.н.
>>> Kак да развиваме ключовите умения необходими на един архитект: decision-making, problem-solving, technology selection, pragmatism, attention to detail, technical leadership, effective communication

>>> Q&A част.
>>> VR дема & Networking част.

Минали събития

Галерия

Развитието на общността се подкрепя от:

Аксидиа е технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни ИТ решения, както за малкия и среден бизнес, така и за големи корпорации в световен мащаб. Основана през 2012 от четирима партньори, компанията се разраства до екип от над 150 души, с помощта на които печели титлата „Най-добър работодател“ в световните Stevie Awards for Great Employers през 2018. В Аксидиа разработваме приложения, свързващи бизнеси и крайни потребители, проектираме full-stack решения и консултираме клиенти, изправени пред технологични предизвикателства. Експерти сме в различни направления – от Web & Mobile, през Business Intelligence, Cloud & IoT, до QA Testing. Не спираме да подобряваме уменията си – всякакви инициативи за постоянно учене, вътрешни семинари и технологични събития всъщност ни вдъхновиха да стартираме собствен Innovation Development Center, с който осъществяваме най-смелите си идеи и развиваме Machine Learning, AR/VR и Artificial Intelligence познанията си.


Smart IT е технологичното ядро за разработка и поддръжка на собствени комплексни бизнес решения за най-големия небанков финансов холдинг в Централна и Източна Европа Management Financial Group. Решенията, които Smart IT създава, подпомагат дигиталната трансформация на бизнеса. Днес звеното разполага с близо 120 специалисти, заети в разработката на ERP системи, Business Inteligence, Fintech платформи и още. Технологичното ядро работи за създаването на решения в подкрепа на разнородните нужди на повече от 15 компании, разделени в 5 дивизионни направления на територията на България, Румъния, Украйна, Полша и Македония.

Cobuilder разработва иновативни софтуерни продукти за строителната индустрия. Решенията на компанията са ориентирани към всички участници във веригата на стойността – от производството на строителни продукти, до построяването, въвеждането в експлоатация и поддръжката на завършения проект.

Компанията позиционира продуктите си като част от цялостно-интегрирана платформа по модела на Microsoft Azure. Платформата е без еквивалент на пазара и е базирана на “bleeding-edge” технологии, сред които са най-иновативните разработки в Microsoft Azure.

Share This