+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

109+55 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

.NET

За групата

Добре дошли в .NET потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно .NET събтитие. Лекциите са на тематики за напреднали и трябва да имате опит в програмирането на .NET за да са ви полезни.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

80+ Организирани събития
2901+ Абонирани за .NET бюлетина

Бъди част от .NET общността

Абонирай се за месечния бюлетин на .NET групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Cobuilder е международен бизнес с повече от 140 служители, разпределени в централата в Осло, Норвегия и дъщерни дружества в България, Великобритания и Франция. Ние предлагаме „Платформа като услуга“ (PaaS) в съответствие с най-новите тенденции и нужди на пазара, която помага на участниците в строителната идустрия да използват потенциала на продуктовите данни. През последните 7 години нашите софтуерни инженери в България отговарят за разработването, подобряването и поддържането на основните продукти на Cobuilder, насочени към задоволяване на специфичните нужди за управление на данни в строителството.

Intway е технологична компания, специализирана в консултантски услуги и разработка на софтуерни решения. Това, което ни отличава е, че изграждаме силни екипи от опитни инженери, които работят от всяко кътче на България. Създаваме среда на взаимно доверие с нашите клиенти, което е в основата на дългосрочните ни партньорства и проекти. Подходът на Intway дава свободата да използваме иновативни технологии и решения. Присъедини се към нашия екип!

Предстоящо събитие от
The Fast and the Curious: Productivity Hacks for the .NET Developer
Живко Петьов
06.12
Научи повече >