+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

93+22 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

.NET

За групата

Добре дошли в .NET потребителската група на DEV.BG. Всеки месец организираме по едно .NET събтитие. Лекциите са на тематики за напреднали и трябва да имате опит в програмирането на .NET за да са ви полезни.

Как да стана член на потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

87+ Организирани събития
2901+ Абонирани за .NET бюлетина

Бъди част от .NET общността

Абонирай се за месечния бюлетин на .NET групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност
Нашите

Партньори

Cobuilder е международен бизнес с повече от 140 служители, разпределени в централата в Осло, Норвегия и дъщерни дружества в България, Великобритания и Франция. Ние предлагаме „Платформа като услуга“ (PaaS) в съответствие с най-новите тенденции и нужди на пазара, която помага на участниците в строителната идустрия да използват потенциала на продуктовите данни. През последните 7 години нашите софтуерни инженери в България отговарят за разработването, подобряването и поддържането на основните продукти на Cobuilder, насочени към задоволяване на специфичните нужди за управление на данни в строителството.

Дайс Софтуер е българска софтуерна компания със специализация в решения за дигитални канали (Digital Channels) за банки и финансови институции - Web и мобилно банкиране, финтех услуги. Дайс Софтуер е лидерът в тази област в страната – водещите банки с клиентска база от над 60% от местния пазар използват софтуерната платформа за онлайн банкови и финансови услуги на компанията.

Предстоящо събитие от
.NET: Приложение на изкуствения интелект в решения за киберсигурност с Azure (+ demo)
Евгени Дюлгеров
18.07
Научи повече >