+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Партньори:
Потребителска група

C/C++

За групата

Добре дошли в потребителската група за C/C++. Групата е мини общество от професионалисти с интерес C или C++. Всеки месец организираме по едно събитие. Събитията са напълно безплатни, но със задължителна регистрация. Сега събитията са онлайн. Тематиките на събитията са подходящи за програмисти с професионален опит.

Как да стана член на C/C++ потребителската групата?

Може да се присъедините към групата от бутона по-долу. Всеки месец ще получавате емейл с предстоящото събитие. Може да се отпишете по всяко време.

54+ Организирани събития
1336+ Абонирани за C/C++ бюлетина

Бъди част от C/C++ общността

Абонирай се за месечния бюлетин на C/C++ групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия
Нашите

Партньори

Мисията на LucidLink е сигурно и безпроблемно да направим информацията достъпна за всеки и навсякъде. Нашата файлова система позволява стрийминг на данните директно от облака, превръщайки го в локално хранилище.С продукт без конкуренция, през 2020г. отбелязахме над 14 пъти ръст на годишните ни приходи и стойност на компанията. Към началото на 2022 продължаваме да растем с експоненциален темп и повече от всякога сме убедени, че скоро ще сме компания "еднорог".

Стартирайки през 2008г. в Страйпс сме активно ангажирани в създаването и развитието на IT обществото в България. В Страйпс работим по различни международни проекти в полето на дигиталните трансформации, IT инфраструктурата и DevOps, дистанционно диагностициране, разработване на апликации и още много интересни проекти. Днес, Страйпс е част от ICT Group - водещ в индустрията доставчик на индустриални технологични решения. За последните 6 години, екипа ни се разраства активно, като днес споделяме знания и интересни проекти в над 500 IT Специалиста в София, Пловдив, Бургас и Айндховен.

Бош Инженеринг Център София е част от „Роберт Бош“ ЕООД и Група Бош, водещ световен доставчик на технологии и услуги за автомобилната индустрия. В Инженерния център в София над 500 висококвалифицирани и талантливи софтуерни и хардуерни специалисти разработват иновативни технологии в области като системи за помощ на водача, системи за автоматизирано шофиране, мониторинг и оценка на поведението на водача в превозното средство; изкуствен интелект (AI) и електромобилност. За повече информация посетете www.bosch.bg/ecs

Предстоящо събитие от
C,C++: Why I Rewrote std::shared_ptr
Борислав Станимиров
31.01
Научи повече >