Как се търсят български php програмисти?

–4 гласа
96 прегледа
попитан 4 юли в PHP от rm (900 точки)
Това е много популярен език за програмиране, но не виждам специализиран български сайт, специално посветен на него. Затова задавам този въпрос...

2 отговори

0 гласа
отговорени 22 юли от Павката (2,150 точки)
Ето пример как търсят другите:

https://www.jobs.bg/front_job_search.php?distance=0&location_sid=&all_categories=0&all_type=0&all_position_level=1&all_company_type=1&keywords%5B%5D=php&keyword=

не се притеснявайте да добавите вашето търсене към този списък :)
коментиран 24 юли от rm (900 точки)
jobs.bg не е специализиран в търсенето, а в предлагането! Това са два противоположни процеса на практика. Още повече, че jobs.bg няма нищо общо с php. То на този принцип и разглеждането на freelance форумът freelanceforum-bg.com ще е решение, щото може някой да се е представил съвсем случайно.

Иначе това е много хитра стратегия да търсиш така php програмисти, за да си направиш списък от евентуални кандидати, без на практика да имаш намерение да им предлагаш работа на този етап.
коментиран 24 юли от Павката (2,150 точки)
Благодаря за коментара
0 гласа
отговорени 24 юли от vmavrikov (530 точки) 1 флаг
Това е просто един език. Не виждам нужда от специализиран сайт за търсене програмисти само на един език. Опитен програмист учи основите на един език за месец - два. Колегата добре Ви е отговорил - има си jobs.bg , zaplata.bg, monster.com, ...  със съответен филтър за технологии. Какъв е смисъла при съществуващи над 40-50 популярни у нас езика за програмиране да съществуват специализирани сайтове за всеки един от тях? Това е все едно да има сайт за недвижими имоти само в Пазарджик и само едноетажни апартаменти.
коментиран 24 юли от rm (900 точки) 2 флагове
Колегата ви не ми дава и списък от един брой php програмисти, но вие смятате, че ми е отговорил правилно??? Я малко по-сериозно! Още малко колегата ВИ с неговото многознайство ще ме посъветва да си потърся с google - а дали не съм се сетил за това???
коментиран 25 юли от vmavrikov (530 точки) 1 флаг
Успех ти пожелавам.
...