DEV.BG All in One 2020 се проведе на 28 и 29 август 2020 г. онлайн. Участваха над 2500 души от София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Перник, Сливен, Габрово, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Виена, Лондон, Хасково, Враца, Амстердам, Хелзинки, Пекин, Ямбол и има още много за изброяване. Както и от села, планински и крайморски курорти. Два дни, в които много се чу, изписа и сподели. Радваме се, че обстоятелствата през 2020 не ни попречиха да направим конференцията, а дори спомогнаха тя да достигне до още повече участници.

В DEV.BG изключително държим на обратната връзка от ИТ общността за всичко, което правим. В обратната връзка откриваме нови идеи, мотивация и още повече хъс да правим това, което умеем. След тазгодишната конференция DEV.BG All in One 2020 получихме над 330 мнения и препоръки.

Четейки, разбираме колко много смисъл има във всичките месеци работа за превръщането на DEV.BG All in One в събитие, което да цените и чакате с нетърпение всяка година.

И за да не говорим наизуст, решихме да споделим някои от най-силните коментари, които получихме от участниците в онлайн конференцията тази година. Както и малко статистика, която ще отнесем за себе си и работата ни за следващата конференция през 2021.

Над 87% от далите обратна връзка, твърдят, че лекциите и натоварването на събитието е било „Колкото е необходимо“.

А за почивките 89% смятат, че са били „Напълно достатъчни“.

Над 78% дадоха най-висока оценка за цялостната организация на конференцията.

Над 72% от анкетираните твърдят, че спонсорите са били представени чудесно.

Само 1 човек е отговорил, че няма да участва на изданието през 2021 😊 Но имаме 1 година да му променим мнението.

Ето и конкретни цитати от вас, които да ни топлят чак до следващата конференция:

DEV.BG 2020 Най-добрата All in One досега! Беше ми изключително приятно да ви слушам и двата дена, нямаше тема или презентация, която да не ми е интересна. Поздравления и благодарности за организаторите и за лекторите <З

Поздравления за екипа, справихте се чудесно. Плюсът на онлайн събитието беше, че си слушах конференцията докато върших разни неща вкъщи, доста ползотворен съботен ден прекарах. Много ми бяхма полезни темите за развиване на soft skills.

Що се отнася до орагнизация и лектори, отново се представихте супер. Имаше страхотни лектори и хора от бранша, от които бихме могли да научим много. Водещият на конференцията (Митко) беше както винаги забавен, стараещ се да допринесе позитивно на емоциите от конференцията. Справихте се и страхотно с организацията около онлайн провеждането. Имаше възможност да се достъпи всеки спонсор/компания. Възможността потребителите да коментират е нож с две остриета. Имаше странни изказвания на някои хора от публиката естествено, но това не знам как би могло да се ограничи. Супер много ми хареса инициативата около цялото събитие и каузата за която дарихте сумата от билетчетата.

Темите и лекторите, особено от втория ден, бяха супер – поздравления за подбора! Организацията беше перфектна, въпреки изненадите на 2020 – чудесни сте! Благодаря Ви!

В чата на live-stream имаше доста активност. Мисля, че хората успяха да споделят мислите си (особено тези, които държаха да се изкажат негативно за лектора, докато говори). Много ми хареса, как хората допълваха лектора с линкове към материалите, които той споделя, както и алтернативни източници на информация по темата, за която се говори. Очевидно и аудиторията е доста компетентна и има какво да каже. Ето това в една live-конференция, не може да се постигне, а тук се получи много много много добре.

Определено беше вдъхновяваща и стимулираща! А сега на работа, защото думите трябва да станат дела!

Събитието беше страхотно – като организация, изключително полезна информация, като атмосфера (усетих я през телефона 🙂 Вдъхновихте ме истински!

Положителни неща в организацията: 1. Организацията на лекциите и присъственост със сигурност беше много добре. Имаше доста участници, връзката беше много добра и платформата работеше добре през цялото време. 2. Лекциите бяха доста интересни и технически – имаше много добра обратна връзка от всички в общия чат и беше интерактивно

Благодаря ви за достъпната конференция, в която успях да си подбера теми, които биха ми били интересни. Знам колко труд стои зад един такъв ивент и адмирации за постигнатото!

За мен е странно и нелогично да не публикувате запис от конференцията. Случи ми се да пропусна няколко презентации, така и няма да разбера какво се е случило. За това поставям и оценка 4 от 5 за конференцията. Не знам каква е била причината – може би да фокусирате аудиторията, но презентациите от миналата година съм си ги пускал много пъти като храна за размисъл и източник на информация. Иначе евала за всички усилия, които полагате да има смислено събитие с толкова много компании и хора. Определено има значение, че го случвате, особено в ситуация на коронавирус. Успех и очакваме събитието през 2021.

Интересни и универсални теми, много силни лектори, перфектна организация – конференцията се получи повече от добре. Добре ще е да има достъп до записи от презентациите, дори да е платен.

Image: Adam Jang, unsplash.com

Share This