+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

115+60 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ПРОГРАМА:

През последното десетилетие станахме свидетели на безпрецедентен подем в урегулирането на виртуалното пространство. И това е повече от очаквано предвид дигитализирането на секторите от стратегическо социално-икономическо значение, измежду които публичните услуги и частните здравноосигурителни фондове.
В отговор на бързо променящата се конюнктура и нуждата от модернизация, тези традиционно негъвкави структури често прибягват до Agile методологиите като панацея.
Тази лекция цели да проследи кои са по-големите предизвикателства в създаването и управляването на Scrum екип в традиционно non-Agile организации и среди. Ще засегнем теми като:

>>> Организационна култура и промяна
>>> Реорганизация на човешкия капитал и мотивация
>>> Реорганизация на процеси

.. И всичко това от перспективата на вътрешен кадър, изправен пред сложната задача да балансира между изискванията на „горните етажи“ и потребностите на Scrum екипа.

>>> Q&A част.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management

Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

IT Project Management обяви: Ако си търсиш работа като PM специалист, разгледай свободните позиции тук.

КОГА: 12.03.2024 г. от 19:30 ч.

 

speaker bio
Ели Славчева Ели Славчева Project Manager DataArt

За лектора

Ели е IT специалист с 10 години опит в ръководенето на международни инфраструктурни и софтуерни проекти, използвайки както Waterfall (като PRINCE2 и ITIL), така и Agile методологии (като Scrum, Kanban и SAFe Agile). Има опит в управлението на различни трансформационни инициативи в следствие на сливания и придобивания.
Ели е водила обучения и е била говорител на редица форуми за информационна сигурност, управление на риска и организационните ресурси в Щатите, Канада, Израел и Обединеното кралство. Активно участва и като ментор в програмите на Women4Cyber.

Нашите

Партньори

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

Бъди част от IT Project Management общността

Абонирай се за месечния бюлетин на IT Project Management групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия