+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

103+41 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група JavaScript.

ПРОГРАМА:

In this session, we will dive into the invaluable lessons learned while working with React and explore how these principles can be extended beyond the React ecosystem. React, known for its component-based architecture, declarative programming, and reusability, has in some sense revolutionized front-end development. However, its principles are not limited to React projects alone.

>>> Q&A част.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: JavaScript

Събитието е част от потребителската група за JavaScript. Всеки месец организираме събития на тема свързана с JavaScript. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

JavaScript обяви: Ако си търсиш работа свързана с JavaScript технология, разгледай обявите тук.

КОГА: 24.01.2024 г. от 19:30 часа

Очакваме ви!

speaker bio
Красимир Цонев Красимир Цонев Senior Engineer Antidote.me

За лектора

Краси е програмист с повече от десет години опит. Автор е на над 200 статии на техническа тематика, две книги за Node.js а преди време публикува и ebook на тема “React in Patterns”. Работи за Antidote.me – компания, която е един от големите играчи в дигиталното здравеопазване. Като старши програмист там, той помага за разработката на ефективни дигитални преживявания с фокус върху пациенти.

Нашите

Партньори

Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Devexperts създава единствените по рода си персонализирани софтуери и трейдинг платформи за най-уважаваните финансови институции в света.

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като HR, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции.

Бъди част от JavaScript общността

Абонирай се за месечния бюлетин на JavaScript групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност

IT Събитие на фокус