+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

9 + 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance.

ПРОГРАМА:

>>> Ще разгледаме трансформацията на тестването в един реален проект, който се фокусира на миграцията на платформа на една от най-големите компании за интернет плащания – Ingenico Epayments към микросървиси.
>>> Ще разгледаме различните етапи на трансформация на тестинг стратегията и ще разгледаме реални проблеми, с които се сблъскахме и решихме.
>>> Ще се фокусираме основно над изграждане на стратегия за автоматизация на микросървиси и как поетапно изградихме архитектурата й.
>>> Ще поговорим как успешно въведохме Shift Left концепцията за тестване.

>>> Q&A част.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Software Quality Assurance

Събитието е част от потребителската група за Quality Assurance. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Quality Assurance. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

 

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.

КОГА: 19.05.2021, 19:30 ч.

 

Очакваме ви!

speaker bio
Мирослав Андонов Мирослав Андонов Quality Engineering Manager Booking.com

За лектора

Мирослав има почти 20 години опит в ИТ, 12 от тях в тестване на софтуер. Бил е в много различни роли: Тек Лийд, Тест Архитект, Конслунтант, QE Manager. Понастоящем живее в Холандия и работи в Booking.com като Quality Engineering Manager. Основа страст в бранша му е изграждането на екипи организационни структури и помагането на организации да изграждат софтуер максимално бързо съпроводено от повишаване на качеството на продукта. През свободното си време обича да спортува, плажен волейбол, кросфит и също да прекарва време сред природата и преходи в планините.

Нашите

Партньори

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност.

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ много големи международни корпорации.

Fourth е водещият световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и рестoрантьорството. Разбират от Cloud, Big Data и Mobile. Вече 15 години бележат ръст на клиентите, а за последните 6 години стойността на компанията се утрои.

Регистрация за събитието

How we transformed testing monolith application migrated into microservices architecture
Лектор: Мирослав Андонов
19 майсряда

Регистрация

200 Going
298 remaining, Last day to RSVP
RSVP Here

IT Събитие на фокус