+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

23 + 11 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance.

ПРОГРАМА:
>>> Тази сесия ще бъде посветена на agile тестването.
>>> Ще бъдaт разгледани дефиницията за agile тестване и обичайния начин, по който се прави то, както и ролята на човешкия фактор в него.
>>> Фокусът на презентацията ще бъдат способите  да се подобри agile тестването чрез внедряване на agile QA стратегия и осъзнаването на разликите между agile процесите и agile mindset-a.

>>> Q&A част.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Software Quality Assurance
Събитието е част от потребителската група за Quality Assurance. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Quality Assurance. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КОГА: 15.09.2021, 12:30 ч.

Очакваме ви!

 

speaker bio
Георги Стоилков Георги Стоилков Мениджър на ИТ проекти в DataArt

За лектора

Георги работи като Мениджър на ИТ проекти в DataArt. Работи в IT сферата повече 10 години, като през повечето време е фокусиран върху осигуряване на качеството. Преди да се присъедини към екипа на DataArt ръководи мултинационални QA екипи. Опитът му като проектен мениджър включва имплементирането и оптимизирането на процеси в няколко софтуерни компании. Геймингът и фотографията са му страст. Фен е на американския футбол.

Нашите

Партньори

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност.

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ много големи международни корпорации.

Fourth е водещият световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и рестoрантьорството. Разбират от Cloud, Big Data и Mobile. Вече 15 години бележат ръст на клиентите, а за последните 6 години стойността на компанията се утрои.

Бъди част от Software Quality Assurance общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Software Quality Assurance групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия

IT Събитие на фокус