+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

95+28 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Cyber Security.

ПРОГРАМА:
>>> Презентацията има за цел да разгледа нивото на сложност, векторите на атака, използваните технологии и актьорите, взимащи участие в нетипични киберинциденти, които са част от съвременния свят.

>>> Проследяване на основни типове атаки (phishing, malware, supply chain, ransomware, DDoS, zero day) и детайлен поглед върху начина на изпълнение и резултата им.

>>> Желаният резултат е да покаже както технологичната част, така и специфичността на атаките като възможен подход и да се повиши информираността по отношение на сигурността.

>>> Q&A част.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Cyber Security
Събитието е част от потребителската група за Cyber Security. Всеки месец организираме събития на тема свързана със Cyber Security. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

Cyber Security обяви: Ако си търсиш работа като Cyber Security специалист, разгледай свободните позиции тук.

КОГА: 11.10.2023 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!

speaker bio
Емануил Донев Емануил Донев Eviden Global Delivery Center

За лектора

Технически компетентен и аналитичен експерт със значителен опит в областта на ИТ сигурността, киберсигурността и управлението на проекти. Участва в редица мащабни международни и национални проекти като изграждането на електронното правителство. Управлява и развива успешно собствено дружество с дейност в областта на киберсигурността. Чест гост на специализирани конференции и познат преподавател в областта на информационната сигурност. Уникалната комбинация от технологични, консултантски и лидерски умения го отвеждат понастоящем като част от екипа на Eviden.

Нашите

Партньори

Eviden е бизнес на Atos Group с годишен приход от около 5 милиарда евро и глобален лидер в управляваната от данни, надеждна и устойчива цифрова трансформация. Комбинирайки високи технологии и 57 000 таланти от световна класа, Eviden предоставя цифрови, облачни услуги, услуги за данни, усъвършенствани изчисления и сигурност в над 53 държави.

KPMG IT Service OOD започва историята си като стартъп в България през 2015 година с екип от 15 професионалиста в областта на облачните технологии. Днес в компанията работят над 400 ИТ професионалисти, в 17 екипа, с мисията да дигитализират бизнеса на глобалната мрежа от 154 KPMG компании и техните клиенти по света.

SiteGround е продуктова компания с над 19 години опит, международен лидер в IT хостинг технологиите и услуги за уеб страници.

Бъди част от Cyber Security общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Cyber Security групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност

IT Събитие на фокус