+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

70-34 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група JavaScript.

 

Специално през юли, онлайн събитието ще се проведе в 17:00 ч.

 

ПРОГРАМА:

Rx (Reactive Extensions) е изключително интересна технология. Има я под една или друга форма в почти всички популярни езици, и ако я разбирате в един, я разбирате във всички. Дори модерните библиотеки (например React) да предлагат добра алтернатива в 80% от случаите, в останалите 20% е незаменим, стига да знаете как да го ползвате.
В тази презентация ще разгледаме какво точно е Rx, какви са тези Observables и как работят, и какви проблеми решават гладко. Накрая на упражнението ще имате добра представа как и за какво може да го ползвате, както и къде може да намери място в нещо като React, където има аналогични механизми.

>>> Q&A част.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: JavaScript

Събитието е част от потребителската група за JavaScript. Всеки месец организираме събития на тема свързана с JavaScript. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

 

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

JavaScript обяви: Ако си търсиш работа свързана с JavaScript технология, разгледай обявите тук.

 

КОГА: 17.07.2024 г. от 17:00 часа

Очакваме ви!

speaker bio
Стефан Кънев Стефан Кънев Chief Technology Officer DEXT

За лектора

Стефан Кънев е програмист от малък. Занимава се с компютри от първи клас. За първи път пише JavaScript в училище, през далечната 1998, когато с могъщата комбинация от вече загиналите <marquee> и <blink> тагове успява да отврати всичките си познати. От тогава насам е минал през различни езици и технологии, и въпреки че сякаш най-много обича да пише Ruby, е писал JavaScript под една или друга форма през цялата си кариера. Голям поклонник е на Vim, но се е примирил, че в днешно време JavaScript и TypeScript се пишат по-адекватно с Visual Studio Code.

Нашите

Партньори

Devexperts създава единствените по рода си персонализирани софтуери и трейдинг платформи за най-уважаваните финансови институции в света.

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като HR, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции.

Ocado technology разработва системи и решения от световна класа в областта на роботиката, машинното обучение, симулацията, прогнозирането и маршрутизацията, контрол в реално време и др.

Регистрация за събитието

Магията на RxJS
Лектор: Стефан Кънев
Дата: 17 юли, сряда от 17:00

Регистрация

178 Going
321 remaining, 2 days left to RSVP
RSVP Here

IT Събитие на фокус