+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

79+8 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Machine Learning.

 

ПРОГРАМА: 

Лекторът ще сподели опита си с разнообразните проблеми, произтичащи от пряката употреба на препоръчващи системи и техники за последваща обработка, с които може да се митигира ефекта им.

>>> Dither
>>> Invese-User Frequency
>>> Position Bias & Popularity Bias
>>> Diversity Considerations
>>> Business Logic
>>> Utility Model

>>> Q&A част


ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Machine Learning
Събитието е част от потребителската група за Machine Learning. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Machine Learning. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието

КОГА: 11.01.2022 г., 12:30 ч.

Очакваме ви!

speaker bio
Мартин Боянов Мартин Боянов Senior ML Engineer Smule

За лектора

Мартин е Senior ML Engineer в Smule Bulgaria. Специалността му е да участва в целия процес по разработката на ML решения – от прототип до production, че и след това. В последните години е с основен фокус върху препоръчващи системи, но е работил по проблеми като sentiment analysis, influencer identification, document clustering и business event classification. Най-голям интерес към препоръчващи системи, NLP и обработката на графи. Участва в хакатони, дататони и т.н. Магистърска степен – Специалност „Извличане на информация и откриване на знания“ в СУ. Бакалавърска степен – Специалност „Софтуерно инженерство и мениджмънт“ в Единбургския университет.

Нашите

Партньори

HyperScience помагат на бизнес и правителствени организации да обработват документи и да извличат ценна информация от тях по-интелигентно от всякога.

FactSet предоставя превъзходна аналитична услуга, съдържание и технологии, за да помогне на повече от 88 000 потребители да видят и да се възползват от възможностите.

Lab08 e българо-датска компания, която разработва продукти в сфери като User Testing, Digital Marketing, Fintech и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции. Културата в компанията се гради върху колаборация, работа в екип и споделяне на знание.

Бъди част от Machine Learning общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Machine Learning групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия