+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

97+22 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група JavaScript.

ПРОГРАМА: 

GraphQL е изключително интересен. На повърхността изглежда като просто по-добра алтернатива на REST API-та, но дизайна му позволява масивно опростяване на логиката в клиента по някои доста неочевидни начини.

>>> В тази презентация ще навържем малко React приложение, което ще си говори с GraphQL API-то на GitHub.
>>> Ще илюстрираме как GraphQL напълно може да премахне нуждата от неща като Redux, както и TypeScript може да се закачи върху това за да предотврати лесни за допускане грешки.
>>> Всички тези неща вървят заедно към един по-прост и по-ефективен начин да се правят клиентски приложения, който е изключително интересен за усвояване.

>>> Q&A част.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Java Script

Събитието е част от потребителската група за JavaScript. Всеки месец организираме събития на тема свързана с JavaScript. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието.

КОГА: 09.12.2021 г. от 12:30 часа

Очакваме ви!

speaker bio
Стефан Кънев Стефан Кънев Chief Technology Officer Dext

За лектора

Стефан Кънев е програмист от малък. Занимава се с компютри от първи клас. За първи път пише JavaScript в училище, през далечната 1998, когато с могъщата комбинация от вече загиналите <marquee> и <blink> тагове успява да отврати всичките си познати. От тогава насам е минал през различни езици и технологии, и въпреки че сякаш най-много обича да пише Ruby, е писал JavaScript под една или друга форма през цялата си кариера. Голям поклонник е на Vim, но се е примирил, че в днешно време JavaScript и TypeScript се пишат по-адекватно с Visual Studio Code.

Нашите

Партньори

Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Devexperts създава единствените по рода си персонализирани софтуери и трейдинг платформи за най-уважаваните финансови институции в света.

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като HR, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции.

Бъди част от JavaScript общността

Абонирай се за месечния бюлетин на JavaScript групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия

IT Събитие на фокус