+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

108-53 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група JavaScript.


ПРОГРАМА:
Има компании, които твърдят, че нямат достатъчно ресурси, за да пишат тестове. Други компании пък пишат толкова много тестове, че им отнема повече време да ги поддържат, отколкото да развиват нови функционалности. Къде е златната среда?
>>> По време на събитието ще дискутираме пътешествието в света на тестовете и как те всъщност могат да хванат истински проблеми.
>>> Фокусът ще бъде върху React, Redux, Jest/Enzyme и Cypress.
>>> Ще приключим с hands-on пример, в който показваме как всеки от присъстващите може да се възползва от предимствата на UI тестовете.

>>> Q&A част.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Java Script
Събитието е част от потребителската група за JavaScript. Всеки месец организираме събития на тема свързана с JavaScript. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КОГА: 16.09.2021 г. от 12:30 часа

 

Очакваме ви!

speaker bio
Емануил Дамянов Емануил Дамянов Software Developer at Ocado Technology

За лектора

Емануил е първият софтуерен инженер, който се присъединява към екипа на Ocado Technology в София.
Освен ключова роля в развитието на културата на компанията у нас и привличането на нови талантливи колеги, той има и водещо място в инициатива по изграждането на първия изцяло отдалечен (fully remote) екип, включващ инженери от няколко държави. В рамките на 11+ години в софтуерния занаят, Емануил разработва мобилни технологии, back-end и front-end приложения. Започва своя професионален път в един от българските мобилни оператори, след това трупа опит във френска outsourcing компания, а днес е сред най-умелите инженери в Ocado Technology.

Нашите

Партньори

Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Devexperts създава единствените по рода си персонализирани софтуери и трейдинг платформи за най-уважаваните финансови институции в света.

Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като HR, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции.

Бъди част от JavaScript общността

Абонирай се за месечния бюлетин на JavaScript групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия

IT Събитие на фокус