+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група IT Team Leads.

ПРОГРАМА:

>>> Били ли сте в ситуация, в която стратегията е ясна, но всичко останало е в мъгла?
>>> Задавали ли сте си въпроса: „Как мога да помогна на екипа си и цялата организация да намери пътя, когато видимостта е много ниска?“.
>>> Умението за навигиране в условия на малко информация и висока динамика е от критично значение за съвременните ИТ лидери и това става още по-ясно в условията на пандемията, на която сме свидетели днес.
>>> На събитието ще разгледаме практически съвети в тази насока, ще споделим опит и научени уроци.

>>> Q&A част.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Team Leads

Събитието е част от потребителската група за IT Team Leads. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Team Leads. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

 

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.

КОГА:  18.05.2021 от 19:30ч.

 

Очакваме ви!

speaker bio
Лилия Месечкова Лилия Месечкова Вицепрезидент „Enterprise Products” Progress

За лектора

Лилия е вицепрезидент „Enterprise Products” в Progress. Тя има 15+ години опит в технологичната индустрия и в създаването на дигитални решения за бизнеса, ръководенето на глобални екипи и постигането на силни бизнес резултати. Като вицепрезидент „Enterprise Products“ в Progress, тя ръководи екип от 120+ човека и е отговорна за цялостните визия и стратегия за четири продукта, сред които Progress Sitefinity и Progress MOVEit. През последните няколко години Лилия се фокусира върху изследването, анализирането и подобряването на организацията и процесите, водещи до успешната съвместна работа на множество екипи, работещи по портфолио от продукти. Лилия се присъединява към Progress през 2011 г. като софтуерен разработчик и през годините заема различни лидерски позиции. По време на кариерата си и като част от различни международни компании, тя успешно управлява редица проекти за разработка на сложни софтуерни приложения с екипи, разположени в различни части на света. Лилия има бакалавърска степен по информатика и магистърска степен по електронен бизнес и електронно управление от СУ „Св. Климент Охридски“.

Нашите

Партньори

PokerStars е продуктова компания обединяваща брандовете PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports.

Uber е компания, разработваща най-голямата технологична платформа, която дава възможност за транспорт на хора, товари, пратки и храна. Има една от най-добре развитите технологии за автономни автомобили. Компанията е исторически една от най-бързо растящите технологични организации в света.

Ocado technology –разработва системи и решения от световна класа в областта на роботиката, машинното обучение, симулацията, прогнозирането и маршрутизацията, контрол в реално време и др.

Регистрация за събитието

IT Team Leads: Как да водим екипа си напред, когато пътят е неясен
Лектор: Лилия Месечкова
18 майвторник

Регистрация

341 Going
157 remaining, Last day to RSVP
RSVP Here

IT Събитие на фокус