+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

110-57 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група IT Entrepreneurship

ПРОГРАМА: 

>>> Допълнителните стимули на екипа под формата на акции и опции имат вече широко приложение в България.
>>> Въпреки това, липсва нормативна уредба и се привнасят чуждестранни модели с опит за приспособяване в нашата среда.
>>> Ако преди десет години инструментите бяха познати само като част от бонус пакети, ограничени за топ мениджмънта на най-големите публични групи, то към днешна дата плановете са стандарт за възнаграждение в технологичния сектор и голяма част от стартиращите проекти.
>>> Виктор и Ребека от EY Bulgaria ще споделят впечатленията си как с годините се развиват тенденциите, какви са основните проблеми и научени уроци.
>>> Ще обсъдим данъчните, HR и трудово-правни аспекти като демистифицираме различните видове инструменти (опции; RSU; SAR; ESPP) и начина, по който работят (vesting schedules; упражняване на права; sell-to-cover; лични данни; комуникация между отделите; данъчни основи и събития за облагане).

>>> Q&A част.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Entrepreneurship

Събитието е част от потребителската група за IT Entrepreneurship. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Entrepreneurship. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

IT обяви: Ако си търсиш работа като IT специалист, разгледай свободните позиции тук

КОГА: 21.02.2023 г.  от 19:30ч.

Очакваме ви!

speaker bio
Виктор Митев Виктор Митев Partner EY Bulgaria

За лектора

Виктор ръководи екипа на EY, специализиран в услугите на международно данъчно структуриране, трансферни цени и сделки по придобиване. Има повече от десет години опит в структурирането на планове за възнаграждения под формата на акции и опции за компании от технологичния сектор.

speaker bio
Ребека Клейтман Ребека Клейтман Manager (Lawyer) EY Bulgaria

За лектора

Ребека ръководи трудово-правната практика и наред с други сфери на дейност е член и на екипа за сливания и придобивания в Адвокатско дружество „Ърнст и Янг“ в България. Като адвокат с 18г. стаж Ребека е работила като правен консултант за редица местни и международни клиенти при структурирането на дългосрочни планове за възнаграждение на служителите и съобразяване на спецификите на местното българско законодателство. Ребека е и един от основните лектори в EY HR Academy.

Нашите

Партньори

СуперХостинг.БГ Ви предлага завършени хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт и други инструменти, с които лесно да позиционирате Вашия бизнес в интернет!

Ексайтел е “Uber за броудбанд” в развиващи се пазари. Компанията доставя домашен интернет чрез екосистема от хиляди малки фирми-партньори, базирани на обща технологична платформа

Iris.ai е най-добрият асистент в сферата на научните изследвания. Използвайки NLP технологии, Iris открива, извлича и обобщава ключова информация от световните научни източници.

Бъди част от IT Entrepreneurship общността

Абонирай се за месечния бюлетин на IT Entrepreneurship групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия

IT Събитие на фокус