+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

111+14 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Blockchain

 

ПРОГРАМА: 

>>> В тази лекция ще разгледаме различни видове атаки, на които блокчейн системите могат да бъдат изложени, както и стратегии за предотвратяване и справяне с тези атаки. >>> Ще обсъдим основните заплахи, свързани с блокчейн технологията, като 51% attacks, Double spent, атаки на oracles и други. Също така ще разгледаме специфични атаки, насочени към децентрализирани финансови (DeFi) смарт контракти, включително атаки с flash loans.
>>> Целта на тази лекция е да подобри разбирането на участниците за възможните заплахи в блокчейн екосистемата и да предостави на разработчиците и потребителите насоки за по-добра сигурност.
>>> Участниците ще научат как да разпознават и предотвратяват потенциални атаки, както и да преодолеят последиците от вече осъществени атаки.
>>> Презентацията е подходяща за разработчици на блокчейн технологии, специалисти по сигурност, инвеститори в криптовалути и всички заинтересовани в темата.

>>> Q&A част.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Blockchain

Събитието е част от потребителската група за Blockchain. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Blockchain. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board  за IT обяви.

Blockchain обяви: Ако си търсиш работа свързана с Blockchain технология, разгледай обявите тук.

Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата. 

КОГА: 29.05.2023 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!

speaker bio
Мартин Куванджиев Мартин Куванджиев CEO encorp.io

За лектора

Мартин се занимава с блокчейн от 2016 година. Той е CEO в encorp.io и CTO в Changex.io. Проекти по които е работил са: Bitcoin Gold, xChange.bg, Activbody, Phyre, Finexify, Trezor Blockbook, Slather, Metasavages, Assetify и др. През 2019 година основава компанията encorp.io и в момента е ръководител на над 30 човека. Някои от най-значимите му понижения са: Номинация за Best Of CES от DigitalTrends.com, спечелване на NASA Space Apps Challenge в категория хардуер, награда Джон Атанасов и няколко награди БАИТ. В свободното си време Мартин кара мотор и свири на китара, като последния му проект се казва група „Наковалня“.

Нашите

Партньори

Paysafe е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения.

Бъди част от Blockchain общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Blockchain групата
Абонирай ме
Запознат/а съм с Уведомлението за поверителност

IT Събитие на фокус