+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

100 / 25 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
IT Team Leads
Изминало събитие

Growing Pains: Как да трансформираме екип, който е достигнал прага на възможностите си?

Background lines graphic
Dev.bg

За събитието

devbg_events_it_teamleads_26-01-2017

Това събитие е част от потребителската група IT Team Leads.

ЗА СЪБИТИЕТО:

Много успешни компании и екипите в тях достигат до момент, в който растат много бързо в опит да посрещнат нуждите на увеличаващата потребителска база и търсене. Моделът на работа на тези екипи често достига своя критичен лимит, след който този модел спира да бъде работещ. В резултат на това, става невъзможно на екипите да продуцират това, което се очаква от тях, което съвсем естествено води до негативно отношение към тези екипи, ниска или дори липса на мотивация на хората вътре в екипите и в крайна сметка – невъзможност на компанията да постигне амбициите си.

В това събитие на IT Team Leads Веско Колев ще ни сподели своя опит за това как може да се трансформира екип достигнал лимитът си до следващото ниво.

ЗА ЛЕКТОРА: Веско Колев

Веско Колев е Director, Software Engineering в Progress (Telerik), където в момента отговаря за дивизия от 80+ човека разположени на 3 континента. Определя разработката на софтуер като негова основна страст. През последните 10 години ръководи екипи от различна големина в няколко компании, като в последните няколко години е фокусиран върху „debugging“ и трансформиране на комплексни процеси и организации.

С ПОДКРЕПАТА НА: Digistore24

Digistore24 е водеща платформа за онлайн търговия на дигитални продукти и една от най-големите афилиейт мрежи в немскоговорящия свят.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Team Leads

Събитието е част от потребителската група за IT Team Leads. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Team Leads. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: cosmos coworking camp, етаж 1, ул. ,,Ангел Кънчев“ 3, София

Очакваме ви!

IT Събитие на фокус