+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

94-29 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Зарежда Събития
Спонсори на събитието:
Спонсори на събитието:

За събитието

Това събитие е част от потребителската група Cyber Security

 

ПРОГРАМА: 

>>> OWASP Top 10 web application security risks
>>> Penetration testing of web applications – tools needed
>>> Hands-on demonstration of hacking a web application with a shell upload – how to bypass the security controls
>>> Controls to put in place for improving web application security

>>> Q&A част.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Cyber Security

Събитието е част от потребителската група за Cyber Security. Всеки месец организираме събития на тема свързана със Cyber Security. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG е специализиран Job Board за IT обяви.

Cyber Security обяви: Ако си търсиш работа като Cyber Security специалист, разгледай свободните позиции тук.

Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата. 

КОГА: 22.05.2023 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!

speaker bio
Любомир Тулев Любомир Тулев Director Managed Security Services DIGITALL

За лектора

Любомир Тулев е директор на екипа за услуги по Киберсигурност на международната компания DIGITALL. В своята кариера той има над 13 години опит в сферата на информационната сигурност, половината от които като служител на отдел Киберпрестъпления на ГДБОП, ръководил редица международни операции в сътрудничество с ФБР, Европол и Интерпол по противодействие на организирани престъпни групи, занимаващи се с киберпрестъпления, за което и през 2014 година получава признанието от Федералното бюро на САЩ за един от десетте най-активни международни полицейски офицера, работещи с ФБР по противодействие на киберпрестъпността, а другата половина от кариерата си посвещава на опазването на киберсигурността на клиентите на компаниите, в които работи. Като такъв се е занимавал активно с пентестване, социално инженерство, кибер криминалистика, консултиране по информационна сигурност и сертификационни обучения за професионалисти от цял свят – от министерство на отбраната и националната банка на Ливан, през България, Румъния, Полша, Чехия, Великобритания, та до американските бази в Германия.

Любомир Тулев е сертифициран лектор и притежава редица международни сертификати в сферата на информационната сигурност като CCISO, ECSA, CEH, CHFI, ECSS, CEI, ITIL, CC, и други. Редовен ключов лектор и презентатор на  конференции по киберсигурност в България и Европа.

Нашите

Партньори

Atos е световен лидер в защитени и декарбонизирани цифрови услуги с богат набор от водещи на пазара дигитални решения, киберсигурност и консултантски услуги, както и предложения за декарбонизация. Ние сме net-zero пионер в декарбонизационните услуги и продукти, като нашият ангажимент към бъдещето се простира до въглеродна неутралност на нашата организация, както и на нашите клиенти и партньори.

KPMG IT Service OOD започва историята си като стартъп в България през 2015 година с екип от 15 професионалиста в областта на облачните технологии. Днес в компанията работят над 400 ИТ професионалисти, в 17 екипа, с мисията да дигитализират бизнеса на глобалната мрежа от 154 KPMG компании и техните клиенти по света.

SiteGround е продуктова компания с над 19 години опит, международен лидер в IT хостинг технологиите и услуги за уеб страници.

Бъди част от Cyber Security общността

Абонирай се за месечния бюлетин на Cyber Security групата
Абонирай ме
С изпращането на своя имейл се съгласявам с общите условия