+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

72-35 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

UST постига ефективна цифрова трансформация чрез холистична грижа за клиента

Отдадеността към клиентите и грижата за служителите е в основата на успешната формула на UST за постигане на устойчива бизнес трансформация чрез ефективни работни практики

UST е основана през 1999 г. в Калифорния, САЩ, и през следващите две десетилетия компанията разширява своя бизнес в над 30 държави. Основните IT области, в които работи UST, са киберсигурност, анализ на данни, облачни технологии и свързани консултантски услуги. През последните години компанията навлезе и в сферата на изкуствения интелект, интернет на нещата и машинното обучение. Клиентите на компанията са фирми от различен мащаб от сектори като здравеопазване, финанси, телекомуникации, транспорт и туризъм. Водещата философия на компанията във всяко едно направление е „трансформация за по-добро бъдеще“, насочена както към клиентите и служителите, така и към подобряване на общата работна среда.

Устойчиво развитие във времето

UST вярва в силата на технологиите и в усвояването на всички възможности за създаване на по-добро бъдеще и добавена стойност чрез своите продукти и услуги. Повече от 20 години компанията работи с големи клиенти от цял свят и целта й остава същата – позитивна трансформация в работата и промяна на бизнес средата към по-добро. Общият брой на служителите на UST сега е повече от 30 000 в 30 държави, но това, което ги обединява, е силната корпоративна култура и ценностите на компанията.

Изключителните IT експерти в UST стимулират ефективното разработване на продукти на всеки технологичен фронт, и в момента компанията открива нови работни места за разработчици на JavaScript и Typescript. Новоназначените таланти ще работят върху разнообразна гама от софтуерни проекти за местни и глобални клиенти. Изграждането на силен екип е ключът към успеха на всеки проект. Работата в екип най-често ще се състои в участие в технически дискусии с други инженери на UST, както и със специалисти от страна на клиента. Комуникацията със софтуерни архитекти, разработчици и DevOps, както и инженери по качеството и продуктови мениджъри също ще бъде важна част от работата на новите служители.

Ефективните бизнес практики, които отличават UST
Милен Стоянов, Главен Оперативен директор на UST България

Има две основни области, в които UST се доказва като успешна компания и се отличава от други софтуерни фирми – кариерната трансформация на служителите си и позитивната промяна в бизнеса на своите клиенти. UST инвестира сериозно в образованието и кариерното развитие на всички свои специалисти. Средно всеки служител в UST прекарва над 100 часа годишно в обучение, а всяка година 1800 души успешно завършват програми за вътрешно лидерство.

„Горди сме да кажем, че процентът на колегите, които остават в компанията дълги години, е над средния стандарт за бранша, а тези, които се присъединяват към нашето семейство, са едни от най-квалифицираните в сектора“, каза Милен Стоянов, Главен Оперативен директор на UST България .

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

UST провежда множество социално значими програми, създадени за да помогнат за повече възможности за жените, малцинствата и ветераните с надежда, че подобни инициативи ще могат да бъдат стартирани скоро и в България. През цялата си история компанията е провела над 300 събития със социален характер, в които са участвали над 16 000 служители.

Един от многото примери за успешната работа на UST е внедряването на програми за облачна интеграция за телекомуникационни компании. Това включва предоставяне на стратегически пътни карти, иновативна архитектура, както и проектиране и автоматизация на облачна инфраструктура. Усилията на компанията водят до силни резултати за бизнес партньорите си, включително 30% намаление на разходите, оптимизиране на процесите и повишаване на ефективността с повече от 40%, както и възможност за успешно продължаване на цялостната интеграция на облака (растеж на активите със 100% на годишна база).

„Страхотен пример, който мога да споделя, е нашият проект за клиент от автомобилната индустрия и по-точно техния търговски отдел. Изграждайки високоефективно дигитално решение, клиентът успя да намали времето за излизане на пазара с 50%, а цикълът от поръчки до реализация беше намален с 20%“, допълни Стоянов.

UST също помага за изграждането и внедряването на платформа за управление на осветлението за интелигентни градове, като по този начин създава позитивен ефект за местната общност чрез постигане на ефективност на инфраструктурата от 80%.

Друг иновативен пример за работата на UST е платформата HealthProof, която подобрява достъпа до здравеопазване, като същевременно намалява разходите за крайния потребител. „Всички знаем, че здравеопазването в САЩ е предизвикателство и ние се заехме с трудната задача да помогнем това да се промени“, каза Стоянов.

Инициативите на компанията не спират дотук. Сред най-значимите проекти са изготвянето на план за въглеродна неутралност до 2040 г., както и инвестиция в образование и здравеопазване на годишна база.

Технология и успех

UST използва своя богат технологичен опит, за да предложи максимална стойност на клиентите. Някои от ключовите продукти на компанията включват:

UST PACE – платформа за централизиране на вътрешни и външни работни процеси за кодиране, сътрудничество, тестване и внедряване.
UST IQ – позволява на клиентите да трансформират терабайти данни в бърз анализ и критични за бизнеса решения.
UST SmartOps – ускорява автоматизацията на AI/ML, за да осигури значителни ползи за разходите, скоростта и качеството на работните операции.
CyberProof – усъвършенствана платформа за киберсигурност и иноватор на услуги, който е посветен на това да помага на компаниите да използват информационни технологии за решаване на бизнес проблеми без страх от кибератаки.
UST HealthProof – намаляване на разходите на пациентите и подобряване на техните здравни резултати чрез мощно BPaaS решение за операции на здравни процеси.

Редица водещи компании са сред потребителите на иновативните решения, включително световна компания – лидер в корабоплаването. За този клиент UST изгражда център за компетентност и намалява разходите на компанията чрез централизиране, оптимизиране и стандартизиране на процесите. Друг успешен проект е изпълнен за голяма банка в Испания, за която е създадена авангардна блокчейн технология за платежни решения. Два от трите най-големи бизнеса за управление на активи в САЩ се поддържат от UST, а компанията също е стратегически партньор на три от осемте най-големи световни телекома.

Сега и вие можете да станете част от семейството на UST, като разгледате възможностите за кариера в Job Board на DEV.BG.

За UST

UST е активна на българския IT пазар от 2017 г., но компанията подобрява добрите си бизнес практики от създаването си през 1999 г. С богато портфолио от софтуерни решения и продукти, UST цели да трансформира както качеството на работа за своите клиенти, така и възможностите за кариера за своите служители.