+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

85+43 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

The Management Board обявява Годишната стратегическа конференция за 2023: Пригответе се за бизнес трансформация!

*Текстът е предоставен от The Management Board

The Management Board, водеща платформа за развитие на ръководители и вдъхновяващи бизнес инициативи, обяви най-важното събитие за 2023 година – годишния си Стратегически лидерски форум. Събитието ще се проведе на 5-ти декември 2023 г. в Интер Експо Център, София, и представлява ключова възможност за водещите лидери и ръководители в бизнеса и обществения сектор да се срещнат и да обсъдят тенденциите, които формират бъдещето на предприемачеството и бизнес средата в България.

Годишната стратегическа конференция на The Management Board събира водещи бизнес лидери, иноватори и експерти, които ще споделят своите визии и практики за бъдещето на деловия свят. Събитието обещава интензивни дискусии, вдъхновяващи лекции и възможност за създаване на нови партньорства и контакти.

Панелисти на форума са: д-р Евгений Кънев /MACONIS/, Любомир Леков /Инвестор.бг/, Илиян Василев /Алтернативи и Анализи/, Димитър Абаджиев /първи посланик на България в Кралство Саудитска Арабия/, Ясен Георгиев /Институт за икономическа политика/, Бисер Манолов /RYVYL/, проф. Милена Велизарова /МУ София/, Нели Симеонова /ANTARTA Space foods/, Крум Гърков /2xCEO EU-LISA и съветник на министър-председателя на Република България/, Ивелина Железчева /Конструктор Технолъджи/, Ивайло Иванов /Soft Consult Group/, Александрина Икономова/SekMed/, Иво Величков /БАХ/ и още.

Анастас Гогов, основател и председател на The Management Board, споделя: „Годишната стратегическа конференция е платформата, която обединява водещите бизнес анализатори, професионалисти и иноватори, за да обсъдим трансформациите и тенденциите в бизнеса и да намерим пътища за реализация на нашите визии. Говорим за нещата – такива, каквито са. Форматът е – Straight Talk и не налагаме никаква цензура. Търсим пресечната точка на анализаторите, които каним, за да калибрираме реалността и набележим възможните сценарии за важните управленски решения, които предстоят в нашите бизнеси.“

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

Събитието ще разгледа ключови аспекти като геополитически интереси, глобални икономически тенденции, иновации в технологиите, стратегически управленски модели и много други, които имат потенциал да променят лицето на предприемачеството и правенето на бизнес.

Регистрацията за участие в конференцията вече е отворена, като ранните записвания се ползват с отстъпки. За повече информация и регистрация, посетете страницата на събитието http://forum.tmb.bg/ или се свържете с нас на [email protected].

Събитието предоставя единствена възможност за лидерите в бизнеса да бъдат в корпоративната зона на поток от стойностни контакти, споделени идеи, иновации и вдъхновение.