+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+31 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Strypes на 15: 700 служители, иновации и растеж

*Текстът е предоставен от Strypes

В бързо развиващия се и иновационен свят на технологиите, да отпразнуваш 15-годишен бизнес юбилей е значително постижение.

От скромно начало до 700 служители

Историята на Strypes започва през 2008 година, когато е основана от нидерландеца Кун ван Вайк. Точно тогава и Атанас Филчев, настоящият СОО на компанията, се завръща в България и се запознава с него. Двамата виждат потенциала на България в развитието ѝ на специалисти в IT сферата и така заедно с още няколко души в таванско помещение в София, Strypes прави своите първи стъпки на софтуерния пазар. През годините компанията се развива скорострелно с темпото на самата индустрия, а към днешна дата Strypes e част от нидерланската ICT Group, водещ европейски доставчик на решения в областта на индустриалните технологии.

В България Strypes Group се състои от три компании: Strypes, Kodar и Up2 с офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас. Разрастването от шепа хора до екип от 700 специалисти отразява успеха на компанията в това да се адаптира и расте в динамична индустрия като IT.

Отбелязване на 15-годишния юбилей със стил

Празненствата по случай годишнината на Strypes започнаха още с летния фестивал на компанията през юни. Събитието им бе грандиозно и тематично: Ню Йорк, като всеки един детайл беше избран неслучайно, за да могат служителите да се гмурнат (и буквално) в атмосферата на Голямата ябълка. За Strypes хората са най-важни, но това далеч не се ограничава само до служителите им, а включва и техните семейства, защото в компанията наистина се държи на баланса личен-професионален живот. Ето защо това събитие на Strypes беше отворено и за семействата на служителите.

Развлеченията включваха игри на американски футбол, уроци по гмуркане, стрелба, родео, грънчарство и други. Добавете към това вкусна храна в американски стил, освежаващи напитки, атракции като холивудска продукция с взрив на кола, нощно парти с участието на популярни български (и не само) изпълнители и DJ – определено един запомнящ се и пълен с положителни емоции ден за всички!

Тодор Маринов, СЕО

На 19 септември (официалната дата на основаването на компанията) тази година, в Strypes отново отбелязаха повода със събитие във всички български офиси. Денят започна с традиционния за компанията благотворителен обяд, при който служителите се превръщат в мастър готвачи и приготвят различни вкусотии, като същевременно допринасят за благотворителна кауза.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

„Гордея се с екипа, който изградихме заедно през последните 15 години. В основата на нашия успех е това, че даваме възможност на нашите хора сами да поемат отговорност за решаването на проблемите на нашите клиенти и те непрекъснато надминават очакванията ни. Приемаме всяко предизвикателство за възможност и силно се надявам да продължим със същото темпо да увеличаваме добавената стойност, която даваме на своите партньори и клиенти“, споделя Тодор Маринов, СЕО на Strypes.

Атанас Филчев, СОО

„Правейки ретроспекция назад във времето и виждайки колко много сме успели да постигнем за тези 15 години, се чувствам горд. Разполагаме с чудесен екип, който помага на нашите клиенти в различни направления. Качеството, което предоставяме, страстта и желанието за решаване на проблеми, продължават да надхвърлят очакванията и да впечатляват нашите партньори. Гледайки напред, ще се стремим да запазим екипния си дух, да продължим да се развиваме, без да се отклоняваме от основните си ценности, и съм сигурен, че ще постигаме още впечатляващи резултати!“, разказва Атанас Филчев, СОО на Strypes.

Поглед напред с увереност

Със 700 служители, над 750 успешни проекта и над 25 клиенти, Strypes Group продължава да допринася за развитието на технологичната индустрия в сектори като високотехнологичния, земеделие и селско стопанство, здравеопазване, финанси, транспорт и логистика и други. От скромното си начало до сегашния си успех като водещ доставчик на различни цялостни софтуерни решения за редица клиенти, Strypes въплъщава духа на непрекъснато развитие и високи постижения, които несъмнено ще водят до още успехи през следващите години.

Закриване на годината с още едно празненство

Подобаващото закриване на тази успешна за Strypes година предстои в началото на месец декември, когато ще се проведе и тяхното отново тематично Коледно парти, но за да не издаваме повече, ще оставим детайлите за следващо четиво.