+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

94-29 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Стажът – пътят към изграждането на успешна IT кариера

pexels-photo-1

IT секторът безапелационно е един от най-бързо развиващите се в България. Индустрията предлага многобройни възможности за развитие, добри условия на работа и заплащане. Но как да започнем успешна кариера в IT индустрията? Един от начините да поставим стабилни основи върху, които да започнем изграждането на кариерата си е като обърнем поглед към стажантските програми.
Ето няколко възможности за стаж в IT секторът:
Стаж: Helpdesk Support
Име на фирмата: Playtech
Дейност на фирмата: Гейминг софтуер
Локация: София, България
Тип на извършваната дейност по време на стажа: Helpdesk Support – ще имате възможността да работите в една от най-големите фирми, предоставяща гейминг софтуер. Ще научите как да анализирате и прилагате информационните технологии и бизнес практиките, за да подпомагате бизнес стратегията на компанията. Ще се включвате в подготовката на дизайна, разработката и тестването на технологиите.
Изисквания към кандидатите: Основни познания в областта на компютърния хардуер и/или софтуер, Microsoft OS и/или Unix и познания по английски.
Информация и кандидатури: тук
——————————————————————
Стаж: Стаж по програмиране
Име на фирмата: Telebid Pro
Дейност на фирмата: Бързоразвиваща се компания, специализирана в проектиране и разработване на индустриални системи за мобилни и Интернет приложения.
Локация: София, България
Тип на извършваната дейност по време на стажа: Търсят се млади хора без опит, които искат да се развиват в областта на програмирането, които да бъдат обучени и включени в реални проекти.
Изисквания към кандидатите: Познания по JavaScript, Python, PHP, C/C++ или друг език за програмиране. Кандидатите, които са запознати с MySQL или Postegres и са работили с Linux и HTML са с предимство. Изисква се и английски език.
Информация и кандидатури: [email protected]
——————————————————————
Стаж: QA – ръчно и автоматично тестване
Име на фирмата:
Telebid Pro
Дейност на фирмата: Бързоразвиваща се компания, специализирана в проектиране и разработване на индустриални системи за мобилни и Интернет приложения.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Локация: София, България
Тип на извършваната дейност по време на стажа: QA; включване в процесите на тестване; проектиране, разработка и изпълнение на ръчно и автоматично тестване; Анализ на функционалните изисквания и изграждане на стратегия за тестването им.
Изисквания към кандидатите: Кандидатите трябва да са студенти в областта на компютърните науки. Познания в областта на програмирането и алгоритмите и добро владеене на английски език.
Информация и кандидатури: [email protected]
——————————————————————
Стаж: Java разработчик, Oracle разработчик, MS .Net разработчик
Име на фирмата:
Техно Логика ЕАД
Дейност на фирмата: Водеща българска софтуерна фирма, която от 1990 г. развива комплексна дейност в сферата на информационните технологии: внедряване на информационни системи, разработка на софтуер, консултантски услуги и специализирано обучение.
Локация: София, България
Тип на извършваната дейност по време на стажа: Обучение по Oracle и Microsoft технологии за разработка на информационни системи; Участие в един или повече проекти на фирмата, с роля, съобразена с профила на кандидата: Java разработчик, Oracle разработчик, MS .Net разработчик.
Изисквания към кандидатите: Студентите да са издържали всички изпити през текущата учебна година. Завършени курсове по програмиране и база данни. Добро владеене на английски език.
Информация и кандидатури: тук
——————————————————————
Стаж: Програмиране на бази данни
Име на фирмата: Орак Инженеринг ЕООД
Дейност на фирмата: Софтуерна компания
Локация: Пловдив, България
Тип на извършваната дейност по време на стажа: Програмист на бази данни; Обучение под ръководството на ментор на програмните езици, техники и среда, които се използват в продуктите на фирмата – Delphi, Watcom-SQL, SVN Source Control, използвани библиотеки и др.; Задачите представляват малки приложения и/или модули към съществуващи такива, като се използва програмната среда на Delphi, писане на stored procedure, triggers, views в SQL база данни.
Изисквания към кандидатите: Основни познания по програмиране на Delphi или друг обектно ориентиран език за програмиране (C++, C#, Java,…); Основни познания за работа със SQL бази данни;
Информация и кандидатури: тук