+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

114-28 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Сезон 4 на IT академията на Сирма стартира на 13 май с нови лектори, нова програма и много практически задачи

© Текстът е предоставен от Sirma

Четвърти сезон на техническата академия на Сирма започва на 13-ти май, а предстоящото издание обещава да бъде най-вълнуващото до сега. Нови лектори, нова програма и методологии, с още повече добавена стойност за курсистите.

След три успешни сезона, Sirma Academy се завръща с обновения формат на техническата си академия. Първите четири седмици от обучението са напълно безплатна встъпителна IT програма, в края на която участниците имат възможност да тестват познанията си с входен изпит, позволяващ им да продължат образованието си в академията. Изпитът проверява способностите на курсистите за разрешаване на проблеми, както и основните им умения по програмиране и алгоритмичното им мислене. При успешно полагане всеки може да продължи в направлението, в което иска да се развие: Back-end Development с Java и Spring и съответно Front-end Development с JavaScript и React.

В рамките на три месеца курсистите ще изучават основните концепции и принципи в програмирането, общовалидни, независимо от технологията. Изучават се алгоритми и структури от данни, работа с бази данни, популярни архитектури и технологични рамки. В процеса на обучение се работи по няколко реални проекта, с което се виждат проблемите от практиката и различните начини за разрешаване. В края на академията, курсистите могат да изберат да защитят финален проект, за да получат оценка за знанията и уменията си.

Обучението е изцяло дистанционно и лесно може да се съчетае с работа или учене. Сирма се съобразява с динамиката на времето и адаптира програмата си спрямо настоящите изцяло дигитални тенденции. Дори и някой да няма възможност да присъства на някоя от лекциите, всяка от тях се записва и е достъпна за курсистите, които ще могат да наваксат с материала в удобно за тях време.

Ограничения в кандидатурите няма, академията е отворена за всеки амбициран и мотивиран човек, с отговорно отношение към процеса. Само с няколко клика, всеки може да се запише до 12-ти май включително на официалната страница на академията: careers.sirma.com/sirmaacademy. Не е нужно CV или мотивационно писмо, предварителен опит в сферата също не е необходим и не гарантира успешното справяне с входния изпит, в края на встъпителните седмици.

Лектори в четвърти сезон са Ален Паунов и Ивайло Папазов, квалифицирани и опитни професионалисти в своите области, с богат опит във воденето на обучения и разработването на учебни програми.

Ален Паунов е с над 12 години опит като преподавател в различни дисциплини и организации, а понастоящем ръководи образователната структура в Сирма. В четвъртото издание на академията той ще отговаря за обучителната пътека на курсистите с Back-end насоченост.

Ивайло Папазов има повече от 10 години опит в софтуерното инженерство и работата с различни JavaScript технологии като Node.js, React, а тази година ще ръководи Front-end направлението в Sirma Academy.

Влез в света на технологиите с пролетното издание на Sirma Academy. Запиши се за участие на careers.sirma.com/sirmaacademy.

За всичко останало, можеш да последваш профилите на академията в социалните мрежи:
Facebook: SirmaAcademy
LinkedIn: sirma-academy
Tik-Tok: sirmacareers

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Explore more

Виж
Microsoft Dynamics CRM обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Cassandra обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Matlab обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
ASPICE обявите
Събрани на едно място
Right Arrow