+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+57 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Planet Schwarz Tech Conference акцентира върху програмирането и изкуствения интелект днес

*Текстът е предоставен от Schwarz IT Bulgaria

На 23 ноември от 17:00 ч. се открива първото издание от серията технологични събития Planet Schwarz Tech Conference. Конференцията ще се проведе в иновативното пространство Planet Schwarz, където изтъкнати български и международни лектори ще говорят за програмирането и изкуствения интелект.

Иновативният форум ще обхване различни аспекти на технологичния свят с фокус върху AI технологиите. Основните лектори са Нилс Линдхолм (Nils Lindholm) от MongoDB и специалистите от Schwarz IT, които ще говорят за Vue 3 Composition API vs Options; Applied GenAI; AI applications with Atlas Vector Search и Architecture.

Петьо Митков и Георги Димов от Schwarz IT ще се спрат на Vue 3 Composition API за структуриране на компонентите във Vue.js, който е по-гъвкава и мощна алтернатива на Options API.

Пенчо Добрев, ръководител на екипа Data & AI, ще представи темата Applied GenAI, иновативен подход в областта на изкуствения интелект, фокусиран върху приложението му в обработката на персонализирани данни за предмети.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Гост-лекторът Нилс Линдхолм от MongoDB ще обясни как Atlas Vector Search може да поддържа приложенията за изкуствен интелект. Ще бъдат обсъдени технологичните аспекти на вграждането на Atlas Vector Search в AI приложения с цел по-лесно търсене в голям обем данни и усъвършенстване на функционалността на приложенията.

Йоханес Хьоне (Johannes Höhne) ще води сесията по архитектура, която ще проследи три хоризонта в развитието на софтуерни архитектури – от сложността на „сърдечната хирургия“ до „просто го направи“. Йоханес ще представи ключовите принципи и тенденции в проектирането на архитектурни решения, като ще се спре на факторите, които влияят върху избора на различни подходи при създаването на софтуерни системи.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА:
Регистрацията е отворена на следния линк.
Очакваме ви на Planet Schwarz Tech Conference, където иновациите срещат знанието!