+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

112-40 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Първо по рода си издание на глобална конференция за киберсигурност ще се проведе в София

© Текстът е предоставен от SchwarzIT

Очаквайте Global Cyber Security Summit 2024 през септември

Global Cyber Security Summit 2024 (GCSS) ще се проведе на 25 септември в София. Целта на конференцията е да събере държавни представители, корпоративни лидери, експерти по икономика и политика, научният и публичният сектор, както и предприемачи, които да разгледат и обсъдят глобалните тенденции и стратегии, свързани с киберсигурността за 2024 г. и в бъдеще, както и какви са подходите за създаване на сигурен и свободен дигитален свят.

По време на конференцията ще бъдат разгледани различни теми, сред които защо е важна киберсигурността, какви са „най-актуалните“ киберзаплахи, кои са най-добрите практики за противодействие на кибератаки и какви са плановете за България и Европа за киберсигурност през следващите няколко години. В програмата са включени самостоятелни лекции и дискусионни панели, където световноизвестни имена в сферата ще споделят експертното си мнение. За първи път, по време на такъв форум, като част от програмата ще бъдат представени и кратък филм и театрална постановка, на живо, посветени на киберсигурността.

В свят, където киберзаплахите са ежедневие и застрашават огромни бизнеси, е от решаващо значение да обединим сили и да споделим знанията си, за да изградим по-сигурно дигитално бъдеще. Global Cyber Security Summit 2024 е събитие, което ще събере водещи експерти от различни области, за да обсъдят най-ефективните стратегии за защита срещу киберпрестъпления. Вярваме, че това събитие ще бъде ценен ресурс както за мениджъри и лидери, така и за хора които се занимават пряко с киберсигурност, и ще помогне да поставим основите за по-безопасна и по-устойчива дигитална среда„, споделя Михаил Петров, директор на Schwarz IT България.

Сред основните говорители по време на конференцията ще са: старши комисар Владимир Димитров – директор на дирекция Киберпрестъпност при ГДБОП – МВР; Менахем Шафран – старши вицепрезидент по продукти и иновации, XM Cyber; Бауке Ховинг – глобален главен информационен директор в ING; Снежана Илиева – директор на отдел “Изкуствен Интелект” за Югоизточна Европа за PwC и др.

Повече информация за събитието може да откриете тук.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

За Schwarz IT България:
Schwarz IT България е един от централните доставчици на IT услуги за глобалната германска група от дружества Schwarz, като предоставя IT инфраструктура, AI приложения, IT сигурност, платформи и софтуерни решения. България е първата държава, в която групата от дружества Schwarz създава собствена IT компания, и това не е случайно, а е плод на дългогодишните усилия на екипа на компанията. Днес, Schwarz IT България се нарежда сред големите доставчици на цялостни IT услуги в света, а българският IT хъб е първият и най-голям за групата от дружества Schwarz. Групата от дружества Schwarz обединява търговските вериги Lidl и Kaufland, компанията за рециклиране Pre Zero и компанията за производство Schwarz Produktion. С общите усилия на 575 000 служители групата от дружества Schwarz има над 13 700 магазина в повече от 30 страни по света. Понастоящем Schwarz IT България осигурява над 450 работни места, оценена е като инвеститор „Клас А“ от Българската агенция за инвестиции, а в началото на 2023 година получава сертификат за най-добър работодател на годината от Top Employer Institute.

Explore more

Виж
Azure Cloud обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Hadoop обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Spring обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Ruby on Rails обявите
Събрани на едно място
Right Arrow