+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

111+14 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Schwarz IT България триумфира с 4 награди на Career Show Awards 2023

*Текстът е предоставен от Schwarz IT Bulgaria

Яна Папардова, HR Manager,
Schwarz IT Bulgaria

Schwarz IT България бе отличена с четири престижни награди в конкурса Career Show Awards 2023. Сред над 100 компании и 403 проекта постиженията на Schwarz IT България бяха признати като едни от най-добрите в бранша.

Компанията грабна две златни отличия – за разработената от екипа Listening Strategy и за HR Мениджър на годината, спечелено от Яна Папардова.

Listening стратегията играе ключова роля в подобряването на връзката между Schwarz IT България и нейните служители, като им предоставя възможност за споделяне на идеи и подкрепя развитието им към постигане на по-високи резултати. Атмосферата и взаимоотношенията в компанията се основават на споделен екипен дух, индивидуална свобода и гъвкавост, открита и пряка комуникация. Последното проучване на удовлетвореността на служителите показва участие от 98% и ниво на ангажираност от 90%.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

Schwarz IT България взе среброто за най-иновативно офис пространство за Planet Schwarz Tech Theater, както и за Schwarz IT Академия за лидери.

Planet Schwarz Tech Theater създава идеална среда за творчество и сътрудничество, място, където хора от различни професии и дисциплини и с различни интереси могат да споделят идеи, знания и ноу-хау и да създават иновации, които променят света около нас.

Schwarz IT Академия за лидери вдъхновява, мотивира и развива младите хора с амбиции да изграждат мениджърски качества, като им помага да създават силни екипи и да постигат високи резултати. Тя спомага за екипното сътрудничество и позитивната работна среда.

Schwarz IT България е водеща технологична компания, която активно задава и следва високи стандарти в бранша. Компанията поставя фокус върху ангажираността на служителите си и създаването на общност, в която всеки се чувства вдъхновен и подкрепен, за да може да се реализира по най-добрия начин.