+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

98-47 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

REWE Digital вече и във Варна

*Текстът е предоставен от REWE Digital

На 10-юни със специален IT куиз бе открит първият за Варна, втори за България и пети за Европа офис на REWE Digital. По този повод компанията бе поканила свои колеги и приятели от Германия и у нас.

REWE Group е една от водещите компании за търговия на дребно и туризъм в Европа с годишен оборот от над 60 милиарда евро. При тях работят около 360 000 души. Основните им марки включват REWE, Penny, Billa, Mercury, BIPA, ITS, DER, Meier’s Weltreisen, Jahn Reisen и Toom Baumarkt.

REWE Digital е пионерът в дигитализацията на REWE Group. Те са движещата сила в дигиталната търговия с храни и стоки от първа необходимост. Компанията е концентрирана в създаването на дигитален супермаркет, който да отговаря на нуждите на всеки модерен потребител. С гъвкави методи на работа и интердисциплинарни екипи в София, Берлин, Кьолн, Илменау и вече Варна, REWE се фокусират в изграждането на модерни логистични центрове и онлайн платформи за пазаруване, като заедно с това работните им процеси са винаги съсредоточени и върху обмена с колеги – независимо от отдела или функцията.

И във варненския си офис REWE Digital заявиха, че ще продължат изграждането и запазването на основните ценности, с които е известна компанията: доверие, подкрепа, откритост и споделяне на знания. REWE от години инвестират в усъвършенстването на служителите си във всички фирми, които са част от групата им. По време на откриващото събитие екипът на REWE Digital представи освен дейността на различните брандове под шапката на компанията, но и се проведе специален тематичен куиз. Въпросите бяха изключително интересни за присъстващите и нелесни, но участващите над 50 гости се справиха отлично с всяко питане в областта на IT технологиите.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

В офиса във Варна освен REWE Digital ще бъдат представени и дъщерните компании: финтех start up – Paymenttools, както и туристическия гигант – Der Touristik, който ще бъде представен по-детайлно през следващия месец.

Повече информация за свободни работни позиции, можете да намерите в социалните мрежи LinkedIN, Facebook и сайта на REWE digital.