+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+31 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Новият „космически кораб“ на Resolute Software отвори врати

*Текстът е предоставен от Resolute Software

“Това е нашето ново място, където ще творим, общуваме и сбъдваме професионалните си стремежи“, с тези думи Вели Пехливанов, CTO в Resolute Software, посрещна всички в новия офис на компанията. „Убеден съм, че именно тук ще продължим да събираме най-добрите специалисти и да реализираме вълнуващи проекти“, допълни Христо Георгиев, CEO.

Разрастването нa Resolute Software, познати с работата си по дигитална трансформация на бизнеса, е непрестанно. От началото на годината броят на специалистите там нарасна двойно, а нови компании от Fortune 500 влизат в списъка им с клиенти. Именно това бързо ги води до решението за по-голям и удобен офис, който днес вече е факт.

В желанието си да създадат най-удобното и удовлетворяващо работно място, компанията въвлича всеки един Resoluter в подбора на точните цветове, интериор и мебели. Така, заедно с мениджмънта, избират най-удобните работни столове и маси, разположението и подредбата в залите.

Пространствата в офиса са организирани така, че всеки екип има специално отделен работен кът, което дава повече възможности за спонтанни brainstorming сесии, активно общуване и повече време, прекарано заедно. Офисът разполага и с re-creation зона за разнообразни събития, игри и релакс. Накратко казано – всичко необходимо, за да бъдеш щастлив на работното място, без значение дали става дума за физически офис или принадлежност към компанията.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Освен всичко останало, всички от Resolute Software могат да посещават офиса гъвкаво, каквото е и работното време в компанията.
Ако и ти искаш да работиш на такова място – разгледай свободните позиции, а Resolute Software гарантират, че именно при тях ще намериш правилните хора и проекти.