+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

78-7 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Растежът на Resolute: 200% ръст, нови отдели и още международни клиенти

*Текстът е предоставен от Resolute

„Не казвай, а показвай“ – това е максимата на Resolute, щом дойде време за личната им ретроспекция за изминалата година. Оказва се, че междугалактическите им постижения (както те сами ги наричат) са не едно и две.

200% ръст, 300+ години опит

През 2022 г. „екипажът“ на компанията се утроява, като броят на специалистите нараства с цели 200%. Това означава, че Resolute се доближават все повече до заветното число от 99 служители, което неведнъж са казвали, че няма да надвишат.

Компанията продължава да привлича специалисти, а експертизата на всички кадри се равнява на общо над 300 години професионален опит. В него се включват разработването на технологични решения, бизнес консултиране и работата с най-модерни технологии.

Нови отдели = Нови услуги

Успоредно с увеличаването на екипа, Resolute прави промени както в структурата, така и в услугите си, като ги надгражда. „Добавихме към портфолиото си услуги за разработка на React и Blazor. Експертният опит на екипа ни гарантира, че всеки проект, върху който работим, е изграден с помощта на най-добрите практики. Истината е, че именно така печелим своите партньорства – с отношение, висока експертиза и гъвкавост“, добавят от Resolute. Интересните позиции и проекти, обаче не спират дотук.

Компанията стартира нов отдел за PM/PO/Service Delivery. Той ще отговаря за управлението на проекти, които ще се създават от начало до край, спазвайки стриктно всички срокове. Заедно с това се разширява QA екипът, който да гарантира за най-високото качество на всички разработки.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …
Трансформация на идентичността

Resolute, като експерт в дигиталната трансформация, вярва, че тя започва отвътре. Именно затова компанията решава да актуализира първо своята бранд идентичност. “Искахме логото ни индиректно да разказва истории за работата ни, да предава усещане за иновация, доверие и стабилност. Балансирахме остри и заоблени форми и подбрахме правилните цветови нюанси, които да създават асоциация за високите технологии, с които работим,“ споделят от Resolute.

Компанията премахва и думата “software” от своето лого, тъй като залага изцяло на минимализма. „Определението за софтуерен бизнес в логото, работеше за нас през последните три години и даваше повече яснота за работа ни. Днес обаче, сме достатъчно разпознаваеми и преценихме, че можем да го премахнем и да си осигурим по-модерна визия. Уверени сме, че тази нова идентичност ще укрепи имиджа ни на гъвкав и доверен глобален IT консултант“, допълват от компанията.

Космически кораб на Земята

След разрастването на екипа и добавянето на още компании от Fortune 500 към списъка с клиенти, следващата стъпка пред Resolute е преместването в нов офис. През август 2022 компанията отваря врати на новото си работно пространство с просторни зали и много креативни зони. „Новият ни офис е като дом далеч от дома. Вече имаме още една причина да бъдем щастливи – нашето място, където се случва магията – изграждаме решения, творим, смеем се, общуваме“, казват Резолютърите.

Освен всички нови и предизвикателни проекти, през 2023 в компанията се фокусират още повече върху своето физическо и ментално здраве. Един от постоянните приоритети, който се запазва и за тази година, е постигането на щастие чрез лично израстване, вълнуващи проекти и свобода.

Искате да бъдете част от такава компания? Разгледайте всички свободни позиции на Resolute тук.