+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+57 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Questers става Pwrteams

© Текстът е предоставен от Pwrteams

Kомпанията завършва процеса по интегриране в Pwrteams и ще предоставя разширени бизнес възможности на клиентите си

Questers, една от водещите IT компании на българския пазар, отбелязва важна промяна след анонсираната през март т.г. интеграция с Pwrteams, водещ глобален доставчик на технологични решения. Questers завършва обединението с Pwrteams, част от групата Nortal, като българско подразделение, което ще предложи разширени бизнес услуги на клиентите си, както и нови кариерни възможности за квалифицирани IT и бизнес специалисти в страната. Последното развитие бележи оттеглянето на марката Questers от българския пазар в полза на Pwrteams.

Стратегическата интеграция между двете компании укрепва Pwrteams като бранд. Обединението е следващата стъпка в еволюцията на новото дружество и цели заздравяване на позициите на Pwrteams като ключов играч в сферата на иновациите и цифровите технологии в България.

Pwrteams стъпва на нашия пазар и с нови лого, визуална и бранд идентичност, както и обновен уебсайт на адрес www.pwrteams.com. „Силата на обединението“ е посланието, което Pwrteams отправя към своите клиенти и настоящи и бъдещи служители.

Карел Саурвалт

Паралелно с тези промени, след седемнадесет години всеотдайна работа в компанията, Александър Дрангажов, основател на Questers, се оттегля от поста си на управляващ директор. След успешното сливане, управлението поема Карел Саурвалт, който и преди интеграцията е начело на Pwrteams. „От името на целия екип на Pwrteams и от мое име благодаря на Александър за непоколебимата му подкрепа и ангажираност в изграждането на съвместната организация. Този приемствен процес е важен, за да можем смело да надграждаме постигнатото дотук.” – коментира г-н Саурвалт.

Ребрандирането на Questers няма да има негативно влияние върху качеството или мащаба на услугите, които компанията предлага на клиентите си. Напротив, очаква се то да подобри пазарното позициониране на организацията и да разкрие нови възможности както за клиенти, така и за IT таланти. Pwrteams очаква да продължи да заема челни позиции в изграждането и управлението на IT и инженерни екипи за клиенти от цял свят.
От компанията разкриват още, че въвеждат нова услуга. Pwrteams ще предлага услугата „Екип като услуга“ (TaaS) в отговор на пазарното търсене на проектно-базирани екипи. „Екип като услуга“ допълва основната дейност на Pwrteams – изграждане на специализирани „отдадени“ и дългосрочно интегрирани в клиентската структура екипи.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

За Pwrteams

Pwrteams е част от групата Nortal и пионер в изграждането на трансгранични IT и инженерни екипи, стратегически позиционирани в динамичните технологични екосистеми на Източна Европа. Pwrteams е партньор на глобални бизнеси, лидери в сферата на дигиталните иновации в областта на туризма и пътуванията, медиите и финансовите технологии, подобряването на ефективността на здравеопазването и други.

За Questers

Questers e технологичен парк, предоставящ пълен спектър от услуги на международни софтуерни и технологични компании, помагайки им да изградят и управляват високоефективни екипи чрез осигуряването на подходяща среда и методология за работа, квалификация и кариерно развитие на IT професионалисти и консултанти в Източна Европа. Списъкът с клиенти на компанията включва имена като News UK, Dow Jones, Ocado Technology, Funding Circle, Accenture и други.

Questers е предпочитан работодател за IT професионалисти, които искат да работят в международна и вдъхновяваща среда. През годините компанията бива неколкократно отличена с награди за работодателска марка. Част от стратегията на компанията е подпомагането на образователни проекти и инициативи, спомагащи развитието на индустрията.

През 2023 година Questers стана част от семейството на Nortal – мултинационалната компания за стратегически промени и технологии, известна с дигиталната трансформация на естонското правителство.

Explore more

Виж
Cisco обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Ansible обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Talend обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Flutter обявите
Събрани на едно място
Right Arrow